Gigi Becali aruncă bomba. De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian: „Clinica nu are nicio vină”

Nicu Stan 16.11.2021, 09:38

Gigi Becali a aruncat bomba și a spus de ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Latifundiarul din Pipera ia apărarea clinicii unde artistul s-a tratat după ce fusese infectat cu coronavirus, tratament care l-ar fi omorât.

Gigi Becali susține că Petrică Mîțu Stoian nu a murit din cauza tratamentului în camera hiperbară

Gigi Becali a precizat că are informaţii conform cărora decesul îndrăgitului interpret mehedinţean nu s-a produs din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric făcut într-o clinică privată.

Gigi Becali susține că Petrică Mîțu Stoian nu a murit din cauza tratamentului în clinica privată, ci din cu totul alte cauze.

Procurorii cerceteaza moartea lui Petrica Mitu Stoian
Procurorii cerceteaza moartea lui Petrica Mitu Stoian

Gigi Becali nu ar vrea să dea detalii despre moartea artistului

”Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a precizat Gigi Becali, potrivit romaniatv.ro.

Gigi Becali ar fi în stare să îi mintă pe anchetatori

Pe de altă parte, omul de afaceri declară că nu va spune nici anchetatorilor de unde are informațiile referitoare la moartea lui Petrică Mîțu Stoian

”Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian spune că acesta a murit ca urmare a tratamentului în camera hiperbară

În schimb, Maria Tărchilă, sora artistului, spune că autopsia lui Petrică Mîțu Stoian a scos la iveală că plămânii artistului aveau o nuanță maro, ca urmare a tratamentului post-coronavirus cu oxigen hiperbaric.

”După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis un dosar penal în cazul morţii cântărețului și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

În plus, ministerul Sănătății a anunțat că oxigenoterapia hiperbară, tratamentul urmat de cântărețul Petrică Mîțu Stoian după vindecarea de infecția cu coronavirus, nu este inclusă în protocolul de tratament, în contextul în care, momentan, nu există studii pertinente care să dovedească eficienţa acestuia.

Petrică Mîțu Stoian era vaccinat anti-coronavirus

Petrică Mîţu Stoian a decedat sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce ar fi suferit un șoc septic.

Doctorii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost vaccinat anti-coronavirus, dar că a trecut prin boală și urma o terapie de recuperare post-coronavirus la o clinică privată din Caraș-Severin.

Urmăriți Impact.ro și pe