Maria Constantin, dezvăluiri din intimitatea cu noul logodnic. Cum a așteptat-o când s-a întors de la spital

Ioana Bucur 20.03.2021, 10:22

A învățat din greșelile trecutului, așa că a ales să iubească departe de ochii publicului. Maria Constantin, dezvăluiri din intimitatea cu noul logodnic, după aproape un an de relație. Cum a așteptat-o când s-a întors de la spital.

Maria Constantin, dezvăluiri din intimitatea cu noul logodnic

Se iubesc de aproape un an, dar nu au apărut niciodată împreună, în public. Maria Constantin pare mai fericită ca oricând, iar asta se datorează bărbatului pe care îl numește sufletul ei pereche. Interpreta de muzică populară a suferit în dragoste cât pentru trei vieți, însă acum este în al nouălea cer. Ea a mărturisit că nu credea că va mai trăi „o poveste așa frumoasă și așa de liniștitiă”.

Cu toate că viața ei sentimentală a fost marcată de divorțuri, scandaluri și acuzații de infidelitate, artista nu a stat prea mult pe gânduri după ce l-a cunoscut pe actualul său logodnic, Robert Stoica. La nici trei luni de când se cunoscuseră, s-au mutat împreună. Pandemia a fost adevăratul test al relației lor.

„Totul a venit de la sine. Mă gândeam că are impresii de vedetă. A venit pandemia și am stat închiși. A fost testul suprem. Nu ne-am certat niciodată”, a spus noul logodnic al Mariei Constantin, la Antena Stars.

Robert Stoica si Maria Constantin
Robert Stoica si Maria Constantin

Cum a așteptat-o când s-a întors de la spital

Este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, însă Maria Constantin era nemulțumită de o anumită parte a corpului ei. Artista a dezvăluit că sarcina a lăsat urme pe care nu avea cum să le mascheze pe bustul ei, așa că a decis să apeleze la ajutorul unui chirurg plastician. Maria Constantin a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că și-a făcut o operație de mărire de sâni, cu câteva zile înainte să împlinească 34 de ani.

„Pentru ca mâine este ziua mea am decis ca a venit momentul sa ma las pe mâna celui mai bun doctor și sa îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul in care am născut, așa ca am decis împreuna cu domnul doctor ca cea mai buna varianta ar fi implant mamar 400 CC Full! Happy birthday to me”, a scris Maria Constantin pe conturile sale de social media.

Artista și-a lăudat noul logodnic, care i-a pregătit o surpriză delicioasă după intervenția chirurgicală prin care a trecut. Maria Constantin a povestit cum a așteptat-o Robert când s-a întors de la spital.

„A fost o atracție foarte mare între noi. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste așa frumoasă și așa de liniștită. În sfârșit, mi-am găsit sufletul pereche. Eu sunt un om simplu, crescut la țara. Eu nu am crezut să găsesc o dragoste, să mă ia așa valul, să nu mai știu de mine. A fost totul pe repede înainte. Am muncit amândoi, am plecat la acest drum. Nu a fost ușor pe pandemie. Ne-a dat peste cap. Noi facem totul de drag. S-a purtat super cu mine când am venit de la spital, m-a așteptat cu ostropel de pui”, a povestit Maria, la postul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...