Cine este noul iubit pe care și l-a făcut Maria Constantin. ”Locuim împreună de un an”

Nicu Stan 16.03.2021, 14:39

Cine este noul iubit pe care și l-a făcut Maria Constantin. Artista locuiește deja cu el de un an. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos.

Maria Constantin iubește din nou. Cine este misteriosul bărbat

Maria Constantin iubește din nou. Cine este noul iubit pe care și l-a făcut cântăreața. Cei doi amorezi locuiesc de un an împreună, iar noul iubit a completat locul lăsat gol de fostul fotbalist Dacian Varga.

Iubitul este cu trei ani mai mic decât Maria Constantin și se numește Robert Stoica. Cei doi au deja un an de când sunt împreună.

Robert Stoica si Maria Constantin
Robert Stoica si Maria Constantin

Noul iubit nu este persoană publică

Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor.

Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, a declarat Maria Constantin, potrivit click.ro.

De ce s-a despărțit Maria Constantin de iubitul fotbalist

Artista Maria Constantin s-a despărțit de fostul ei iubit, fotbalistul Dacian Varga, în luna februarie a anului trecut și imediat a început o nouă relație. Cântăreața avea de gând să se căsătorească, însă ruptura a venit pe neașteptate, astfel că a fost nevoită să se reorienteze.

Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, spunea Maria Constantin după despărțirea de Dacian Varga.

Maria Constantin s-a tunat pentru iubitul mai tinerel

Pe de altă parte, având iubit tânăr, Maria Constantin a socotit că este timpul să facă o schimbare din punct de vedere estetic. Astfel, cântăreața și-a pus, de curând, implanturi de ultimă generație, de 400 de mililitri. Sânii Mariei Constantin i se lăsaseră după naștere.

M-am gândit de ziua mea, că tot am împlinit 34 de ani, să-mi fac acest cadou. După ce am născut, sînii mi s-au lăsat și erau disproporționați. Am vrut inițial să fac doar o ridicare, dar medicul mi-a explicat că rămâneam fără sâni în cazul ăsta. Așa că am decis să-mi pun implanturi. Domnul doctor Pascal Dameh mi-a pus un implant din gama de lux, implant ergonomic, arată cât se poate de natural. Nu am avut deloc dureri după operație, trebuie doar să port corsetul o lună – două”, a mai spus Maria Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe