Maria Constantin, atac dur. Toată lumea a auzit ce părere are despre Gabriela Cristea. “E grasă și rea”

Iancu Andreea 17.03.2021, 17:35
Maria Constantin, atac dur. Toată lumea a auzit ce părere are despre Gabriela Cristea. “E grasă și rea”

Maria Constantin a stârnit controverse în showbiz-ul românesc după ce și-a spus părerea despre Gabriela Cristea, în direct la una dintre cele mai urmărite emisiuni ale zilei. Tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie în câteva cuvinte pe cea care i-a fost cea de-a cincea soție a lui Marcel Toader, fostul partener al Mariei. Termenii pe care i-a folosit blondina la adresa prezentatoarei au fost destul de duri.

Ce a spus Maria Constantin despre Gabriela Cristea, fosta soție a regretatului Marcel Toader

Un nou scandal ar putea apărea între vedetele din lumea mondenă în urma celor mai recente declarații ale solistei de muzică populară, Maria Constantin, despre Gabriela Cristea. Cele două femei nu ar mai avea nimic de împărțit, mai cu seamă că fostul lor soț, regretatul Marcel Toader, s-a stins din viață. Cu toate acestea, faptul că mariajul amândurora s-a încheiat nu a fost un motiv suficient de întemeiat ca Maria să nu lanseze acuzații dure la adresa celei care i-a fost soție omului de afaceri înaintea sa. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, la Pro TV, tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie pe Gabriela. Blondina a spus despre prezentatoare că este “a cincea soție, supraponderală și femeie rea”. Ea și-a scuzat într-un fel cuvintele dure menționând că nu o cunoaște personal, dar că fostul său partener obișnuia să o descrie astfel pe Gabi Cristea.

Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc, a spus Maria Constantin, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Maria Constantin, alături de fostul soț, regretatul Marcel Toader
Maria Constantin, alături de fostul soț, regretatul Marcel Toader

Solista de muzică populară iubește din nou

După un divorț marcat de scandaluri, Maria Constantin a trecut peste căsnicia cu Marcel Toader și și-a găsit jumătatea în persoana unui alt bărbat. Cântăreața chiar își dorește să treacă la o nouă etapă cu proaspătul iubit. Maria, care a împlinit de curând 34 de ani, a primit din partea lui Robert inelul de logodnă, potrivit unor surse apropiate cuplului, care au vorbit despre relația celor doi pentru impact.ro.

Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună. De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun, au povestit apropiați ai cuplului, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI