Maria Constantin se mărită din nou. Cum a primit inelul de logodnă de la Robert Stoica (Exclusiv)

Stan Filon 17.03.2021, 09:44
Maria Constantin se mărită din nou. Cum a primit inelul de logodnă de la Robert Stoica (Exclusiv)

Maria Constantin se mărită din nou! Îndrăgita interpretă de muzică populară este gata să meargă din nou în fața altarului, după două căsnicii eșuate. De data aceasta, Maria Constantin se simte iubită din cale afară, la brațul unui tinerel om de afaceri.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin se mărită din nou

Maria Constantin este interpretă de muzică populară, dar s-a făcut însă remarcată în showbizz prin scandalurile în care a fost implicată. A fost căsătorită cu îndrăgitul cântăreț de muzică populară Ciprian Tapota. Mariajul celor doi s-a terminat urât. Ea l-a acuzat că a bătut-o, el a spus întregii lumi că a plecat din casa lui cu salbe de aur, pe care nu le-a mai văzut niciodată. În plus, i-a lăsat și copilul în grijă.

Acum apele s-au mai liniștit și cei doi au o relație normală, de dragul copilului. ”Acum ne înțelegem bine, asta e, la urma-urmei, suntem oameni. Maria îl vizitează des pe băiat, nu este indiferentă. Avem un copil împreună, trebuie să ne înțelegem, de dragul lui”, ne-a declarat fostul soț al Mariei Constantin. Focoasa blondină a mai fost căsătorită și cu regretatul rugbist Marcel Toader, însă divorțul a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal.

Maria Constantin se marita din nou
Maria Constantin se marita din nou

Și-a tras un iubit cu trei ani mai tânăr decât ea

Acum, se pare că Maria Constantin și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri Robert Stoica, care este cu trei ani mai tânăr decât iubita sa. Aceasta a împlinit de curând 34 de ani, iar iubitul său i-a făcut un cadou superb și neașteptat. Cei doi s-au mutat de un an împreună, iar relația merge pe făgașul normal.

Surse din anturajul vedetei au declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că Maria Constantin se simte, în sfârșit, iubită și apreciată. “Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

S-a făcut și mai frumoasă

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, ne-au spus, în exclusivitate, surse din anturajul Mariei Constantin.

Tinerelul său iubit nu o scapă din ochi pe frumoasa cântăreață. O însoțește peste tot pe unde are evenimente artistice. Maria Constantin s-a decis să se facă și mai frumoasă pentru Robert Stoica. Chiar de ziua ei, vedeta și-a făcut un cadou de care se va bucura și viitorul ei soț.

“Pentru că este ziua mea am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam”, a scris interpreta pe Facebook. Așadar, Maria Constantin și-a mărit bustul și și-a făcut buzele mai mari.