Maria Cârneci, gest neaşteptat la un an de la moartea soţului. Fanii interpretei de muzică populară au rămas fără cuvinte

Cristian Cojocaru 18.01.2021, 13:11
Maria Cârneci, gest neaşteptat la un an de la moartea soţului. Fanii interpretei de muzică populară au rămas fără cuvinte

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, Maria Cârneci, a făcut un gest neașteptat la un an distanță după ce și-a pierdut soțul. După ce a suferit enorm pentru decesul soțului, a decis să revină total schimbată.

Un gest neașteptat făcut de Maria Cârneci

Cântăreața a decis ca după perioada de doliu pe care a ținut-o, este timpul ca o nouă schimbare să își facă loc în viața ei. Aceasta d0rește să revină în fața publicului cu un aspect îngrijit după ce, suferința enormă pe care a purtat-o după pierderea soțului ei, i-a afectat înfățișarea. Așadar, solista a apelat la un medic estetician pentru a avea grijă de aspectul său.

”Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public”, a scris Maria Cârneci pe rețelele de socializare.

Deși cu mai bine de un an în urmă, aceasta declara că îi este frică de intervențiile chirurgicale, prietena sa și totodată colega de scenă, Irina Loghin a sprijinit-o în ideea de a apela la un estetician.

‘Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă”, declara cântăreața la acea vreme.

Solista a împărțit 40 de ani din viață cu răposatul ei soț
Solista a împărțit 40 de ani din viață cu răposatul ei soț

Familia i-a fost aproape în momentele grele

Maria Cârneci și-a pierdut soțul pe când avea vârsta de 66 de ani, în data de 25 noiembrie 2019. Soțul acesteia, Romulus Petrescu, a pierdut lupta cu cancerul de și a murit pe patul de spital. Acesta a încercat să combată cancerul de colon în ultimii săi ani de viață. Romulus Petrescu a fost condus pe ultimul drum de către artistă și fiul ei, Eduard.

Ulterior, a fost înmormântat la Cimitirul ”Sfântul Ilie Tesviteanul” din Pipera. Solista a împărțit 40 de ani din viață cu răposatul ei soț. Familia este cea care i-a fost alături artistei în toate aceste momente grele din viața sa. Nepoatele Mariei Cârneci, Rose Maria și Jaqueline, au fost cele care i-au alinat cântăreței dorul de soțul său, ambele călcând pe urmele bunicii sale și anume arta.

”E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune… Mamia e cea mai frumoasă… eu leşin, nu mai pot”, a declarat la un moment dat Maria Cârneci.

Urmăriți Impact.ro și pe