Marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu. ”Mi-ar fi plăcut să nu ne destrămăm căsătoria”

Iancu Andreea 06.08.2021, 14:49

Mihaela Rădulescu se bucură de o viață frumoasă, făcând adesea naveta între România și Monaco. Chiar dacă mulți o invidiază, mai cu seamă pentru relația pe care o are cu celebrul Felix Baumgartner, vedeta ascundea un detaliu important din viața ei intimă. Marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu este strâns legat de fostul său soț, Elan Schwartzenberg, tatăl fiului prezentatoarei. Cuplul divorța în anul 2008, pe când adolescentul de astăzi, Ayan, era abia la vârsta grădiniței. Diva a făcut o mărturisire dureroasă despre acea perioadă, precizând și care este motivul pentru care a decis să plece la Monaco.

Care este marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu

Prezentatoarea emisiunii Masked Singer este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate că se mândrește cu cariera din televiziune de care se bucură în România, vedeta decidea în urmă cu mai mulți ani să părăsească țara natală. Totul avea loc după ce ea și Elan Schwartzenberg, soțul său de atunci, hotărau să divorțeze. Deși este destul de discretă în ultima vreme cu viața sa personală, diva a făcut mai multe mărturisiri în cadrul unui podcast recent, în care a explicat și motivul pentru care a părăsit România. Cu această ocazie, fanii vedetei au aflat despre marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu.

Relațiile amoroase ale prezentatoarei de la Pro TV s-au învârtit în principal în jurul a trei bărbați celebri: Ștefan Bănică Jr., Elan Schwartzenberg, tatăl unicului său copil, Dani Oțil, alături de care a trăit o idilă extrem de pasională, și Felix Baumgartner, actualul său partener. Deși înțelepciunea dobândită până la vârsta de 52 de ani a făcut-o să aprecieze fiecare moment petrecut cu bărbații la brațul cărora a fost văzută, Mihaela are totuși un regret în ceea ce privește zona sentimentală. Invitată în podcastul „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache, vedeta a recunoscut că regretă că a destrămat căsnicia cu fostul soț, fiind nemulțumită că Ayan a crescut fără familia tradițională.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului Amaliei Enache.

Care este marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu și fostul soț, Elan Schwartzenberg

Care este motivul pentru care a decis să părăsească România și s-a mutat la Monaco

Pentru că fiul său Ayan era micuț atunci când a decis să se despartă de soțul său, Mihaela și-a dorit, ca orice părinte, un mediu frumos în care copilul să crească. Pentru că în România vedeta era asaltată de reporteri, care îi invadau adesea spațiul personal, prezentatoarea TV a decis să părăsească țara.

Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Când m-a întrebat copilul, atunci a fost declicul. Mi-am dat seama că îl trimiteam în parc ori cu bunica sau cu oricine se afla prin preajmă pentru că eu nu puteam să ies cu el. Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii… era și un soi de agresivitate în perioada aia, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Care este marele regret în dragoste al Mihaelei Rădulescu
Mihaela, alături de fiul său Ayan

Alegerea destinației Monaco a venit din partea fostului partener, care avea prieteni în acea zonă și astfel se putea asigura că Mihaela și Ayan se adaptează mai ușor.

Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo, a mai povestit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...