Cum participa Mihaela Rădulescu la mai multe petreceri într-o seară. Povestea fabuloasă a lui Dani Oțil

Iancu Andreea 18.08.2020, 15:21
Cum participa Mihaela Rădulescu la mai multe petreceri într-o seară. Povestea fabuloasă a lui Dani Oțil

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație extrem de urmărită de către public. Dragostea intensă și pasiunea cu care cei doi au petrecut câțiva ani buni i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură. Deși relația lor s-a terminat, experiențele trăite alături de Mihaela l-au lăsat pe Dani mai înțelept. De altfel, prezentatorul TV a mărturisit că Mihaela l-a schimbat extrem de mult. Matinalul de la Neatza a povestit chiar un episod prin care aflăm cum reușea diva să ajungă la mai multe petreceri deodată.

Cum a ajuns Mihaela Rădulescu la două petreceri în aceeași noapte

Acum, Mihaela îl are drept partener de viață pe Felix Baumgartner, în timp ce Dani este logodit cu modelul Gabriela Prisăcariu. Totuși, deși și-au spus adio, prezentatorul încă mai povestește cum i s-a schimbat viața după Mihaela Rădulescu. Într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro, prezentatorul de la Neatza a dezvăluit un episod inedit despre divă. Se pare că Mihaela a reușit să participe la două evenimente distincte, ajutată de șarmantul său iubit.

”Mihaela, dintr-o greșeală, sau dintr-o relaxare personală, a confirmat prezența la două evenimente în aceeași zi. Drept e că nici nu putea renunța la vreunul. Primul era la Clubul Diplomaților și era cu Ambasadorul Marii Britanii pentru Hospice, și al doilea era la Marriott cu doamna Geoană unde era un bal imens și unde erau toți oamenii politici.

În dimineața zilei, îmi zice Mihaela (încă nu știa nimeni că suntem împreună): ”Auzi, tu mai ai motorul ăla cu care m-ai vrăjit?” (pentru că așa a început totul, eu am plimbat-o cu motorul pentru emisiune). I-am zis că-l mai am, dar că nu e cine știe ce de capul lui. Și Mihaela îmi spune că nu mă întreabă pentru vreo filmare, ci mă roagă să vin și eu la evenimentul cu ambasadorul. Și, dacă el se lungește mai mult decât i-ar permite să ajungă la Marriott cu mașina, atunci să o duc eu cu motorul că va ajunge sigur mai repede.

Mi-am luat cele trebuincioase, Mihaela și-a luat cu ea casca de motor, am ajuns la Clubul Diplomaților, evenimentul a durat enorm. Mihaela mi-a făcut semn de pe scenă că vom fi Bonnie și Clyde, că nu putea ajunge la Marriott cu mașina”, a povestit Dani Oțil.

Mihaela este împreună de Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil este logodit cu Gabriela
Mihaela este împreună cu Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil este logodit cu Gabriela

Prezentatorul TV, lăsat mască de rapiditatea Mihaelei

Dani a dezvăluit cum a decurs cursa contra cronometru din acea seară. Astfel, el și Mihaela s-au organizat la timp pentru ca diva să participe la ambele evenimente la care era invitată.

”A ieșit prin bucătărie, era într-o rochie impecabilă, avea tocuri de 12 și mi-a zis să aduc motorul lângă mașina ei. Până am tras eu motorul, în 4 minute, am văzut cum Mihaela intră în mașina ei pe o parte îmbrăcată cum am zis și iese pe partea cealaltă într-o salopetă de cașmir negru. Fără nimic pe dedesubt, cu adidașii în picioare, un rucsăcel în spate cu o rochie – dar nu știu ce rochie încăpea acolo, cred că era ca nessul puneai apă, paiete și ieșea o rochie! – și casca pe cap.

Am mers ca un apucat, am făcut foarte puțin până la Marriott. Și, atenție. În față hotelului erau fotografii evenimentului. Am pus frână astfel încât să nu mi se vadă fața prin vizieră, am întors motocicleta din scurt, Mihaela a sărit de pe motor și și-a scos casca. Avea pantofii în mână, și un rucsăcel pe spate. Niciun fotograf nu a apucat să ducă aparatul la ochi până am apucat eu să demarez. Eu nu exist în poze. Prima fotografie este când Mihaela își pune al doilea pantof în picior.

După 20 de minute, am primit de la ea o fotografie de la eveniment. Era îmbrăcată impecabil, pe tocuri și coafată. Și atunci mi-am zis: nu e om. Ființa asta nu e om! Cum poate cineva să facă asta? Nu e om și am dat de belea”, a mai spus el.