Mare suferinţă pentru Oana Roman. Marius Elisei va avea un al doilea copil? “Isa tot spune că vrea o soră sau un frate”

Ana Anitoiu 17.03.2021, 19:14

Oana Roman ar trăi o mare suferință, după ce a divorțat de Marius Elisei, chiar dacă încearcă să arate că este împăcată cu acest eveniment din viața ei. Acum, fiica fostului premier Petre Roman a dezvăluit că se așteaptă ca tatăl fetiței ei să aibă un al doilea copil, cu o altă femeie.

Oana Roman, despre Marius Elisei: ”Îmi este dor de timpul petrecut împreună”

După ce a spus că a făcut tot ce a fost posibil pentru ca mariajul ei să nu ajungă la final, dar și că ea și Marius Elisei au divorțat amiabil și împart custodia fiicei lor, Isabela, Oana Roman a lăsat să se vadă ceva mai mult. Mai exact, vedeta s-a dat de gol că îi lipsește timpul petrecut alături de fostul ei soț și de copilul lor, în formulă de trei.

”Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a spus Oana Roman, care a fost surprinsă nemachiată și foarte abătută în Capitală, potrivit ciao.ro.

Mare suferinta pentru Oana Roman. Marius Elisei va avea un al doilea copil? “Isa tot spune ca vrea o sora sau un frate”
Oana Roman, Marius Elisei si fiica lor, Isabela

Oana Roman se așteaptă ca Marius Elisei să facă un al doilea copil

Mai mult, Oana Roman a dezvăluit că se așteaptă ca Marius Elisei să facă un al doilea copil, cu o altă femeie, în timp ce ea nu ar putea deveni mamă din nou, din cauza unor probleme medicale. Vedeta a spus că trebuie să o facă pe fiica ei să înțeleagă că ar putea avea un frate sau o soră, așa cum își dorește, chiar dacă ea și tatăl ei nu mai sunt împreună.

”Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Ce a declarat Oana Roman despre divorțul de Marius Elisei

Într-unele dintre primele declarații pe care le-a dat cu privire la divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a precizat că aceasta nu a fost decizia sau dorința ei. Ea a precizat că nu a avut de ales și că a făcut tot ce a putut, dar nu a fost suficient. Mai multe detalii, AICI!

”Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă”, a spus Oana Roman.

Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman

De cealaltă parte, Marius Elisei a spus că el și Oana Roman ajunseseră să se certe de la orice lucru mărunt, motiv pentru care au ales să divorțeze. El a menționat că nu se simțea implicat în casă, dar și că nu a fost vorba despre infidelitate sau agresivitate între ei doi. Mai multe detalii, AICI!

”Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic”, a spus Marius Elisei.