Oana Roman, mărturii dureroase despre mama sa. Ce se întâmplă acum cu Mioara Roman

Iancu Andreea 14.03.2021, 10:00

Oana Roman este o persoană extrem de optimistă, care afișează adesea un zâmbet molipsitor. Însă în spatele imaginii sale de persoană echilibrată și veselă, vedeta ascunde suferințe care o macină. Dincolo de divorțul de fostul său soț, fiica lui Petre Roman trece prin clipe grele cu Mioara Roman. Oana Roman a făcut recent mărturii dureroase despre mama sa.

Ce spune Oana Roman despre momentele dificile prin care trece mama sa

Fosta soție a lui Marius Elisei are o viață tumultoasă. După vestea divorțului, care a venit ca un fulger în familia Oanei, vedeta se confruntă acum cu problemele medicale ale Mioarei Roman. Activă în mediul online, Oana Roman nu se sfiește să împărtășească cu urmăritorii săi și momentele dificile cu care se confruntă și astfel a vorbit adesea despre mama sa și afecțiunea cu care se luptă. Astfel, fanii vedeti au putut fi alături de ea să o susțină atunci când Mioara Roman a trecut prin mai multe operații, în speranța că starea sa se va ameliora.

Problemele de sănătate ale mamei sale i-au provocat multă suferință Oanei, dar și surorii sale, care o ajută în general să se ocupe de Mioara. Însă tot greul a picat pe umerii fostei soții a lui Marius Elisei pentru că ea este cea care a decis să locuiască împreună cu mama sa. Astfel, Oana este cea care trebuie să se îngrijească de toate cele necesare pentru fosta soție a lui Petre Roman. Bolnavă de Parkinson, Mioara Roman se descurcă tot mai greu cu activitățile zilnice. Despre momentele dificile prin care trece, Oana a vorbit la Antena Stars, în fața colegelor sale Roxana Vașniuc, Elena Ionescu și Sânziana Buruiană, în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”.

Mioara Roman suferă de Parkinson
Mioara Roman suferă de Parkinson

Mioara Roman nu își mai poate mișca o mână din pricina afecțiunii de care suferă

Sinceră cu aspectele vieții sale, Oana Roman a recunoscut cât de dificilă a devenit îngrijirea mamei sale, care are nevoie de atenție permanentă din partea sa. Din păcate, afecțiunea cu care se confruntă a dus la o problemă motorie, Mioara Roman ne mai putând să își miște o mână. Astfel, vedeta este nevoită să se ocupe de părintele său, să o îmbrace, să o aranjeze și să o ducă la spital ori de câte ori este nevoie.

La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...