Marcel Pavel, despre prietenia cu Ovidiu Komornyik, autorul șlagărului ”Frumoasa mea”. ”Eram ca siamezii, îi sunt dator pe viață”. Cine i-a învrăjbit, totuși, acum 20 de ani. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 16.08.2021, 22:10

Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik, autorul șlagărelor ”Frumoasa mea” și ”Ești mireasa vieții mele”, au sărbătorit recent 30 de ani de colaborare pe plan muzical, dar și de strânsă prietenie. Marcel ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre amiciția lor, pe viață, dar și despre conflictul avut în anul 2000, din cauza drepturilor de autor: ”Și-au băgat dușmanii coada!”.

„Și-au băgat dușmanii coada!”

Marcel Pavel a dat lovitura, în urmă cu 21 de ani, cu piesa ”Frumoasa mea”, compusă de bunul său prieten, Ovidiu Komornyik. Însă, succesul avea să vină la pachet și cu un scandal de pomină, provocat de apropiații lor.

”La începutul anilor 2000 și-au băgat dușmanii coada, din cauza drepturilor de autor, mă acuzau că le iau eu, pentru piesa lui Ovidiu, deși nimeni nu mi le dădea mie. Succesul îți poate fura mințile, dacă nu ești cu picioarele pe pământ. Apoi, însă, ne-am împăcat”, ne-a declarat Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Marcel vorbește la superlativ despre celebrul compozitor Ovidiu Komornyik: ”Lui Ovidiu îi sunt dator pe viață. Eu lui și el mie, pentru că ne-am lansat împreună. La început, am fost ca siamezii, ca frații”, ne-a mai declarat Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Marcel si Ovidiu Komornyk
Marcel Pavel si Ovidiu Komornyk

Prietenia noastră a triumfat cu lansarea piesei ”Frumoasa mea”

Dar Marcel Pavel își manifestă recunoștința față de Ovidiu și pe conturile sociale: ”Este întotdeauna o plăcere să mă reîntâlnesc cu prietenul meu drag, Ovidiu Komornyik!

Destinul a făcut ca prietenia noastră, care ne leagă de 30 de ani, să triumfe cu lansarea piesei „Frumoasa mea” , Ovidiu compunând acest cântec nemuritor care ne-a adus un mare succes! Drag și prețuire! Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik au făcut istorie în muzica românească cu piesa “Frumoasa mea”.

Am speranţa că melodia va rămâne mult timp în inima românilor! Respect!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook, în dreptul fotografiilor cu ei. Piesa ”Frumoasa mea” a fost lansată în anul 2000, iar albumul cu același titlu s-a vândut, ca pâinea caldă, în peste 250.000 de exemplare, artiștii obținând ”Discul de Platină”.

Marcel, invitat de Ovi la hotelul lui, din Vama Veche, după ce a fost bolnav de Covid-19

Iar anul trecut, după ce Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, din cauza Covid-19, Ovidiu l-a invitat la hotelul lui, “Casa OK by Ovo”, din Vama Veche, pentru o vacanță de refacere, la malul mării. Din păcate, Marcel Pavel nu se va vindeca niciodată complet.

”Am rămas cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12, 8”, ne-a mai mărturisit Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...