EXCLUSIV

Prin ce trece Marcel Pavel, la 61 de ani. Artistul a dezvăluit cu ce dependență se confruntă. E pe viață (Exclusiv)

Nicu Stan 10.08.2021, 08:29
Prin ce trece Marcel Pavel, la 61 de ani. Artistul a dezvăluit cu ce dependență se confruntă. E pe viață (Exclusiv)

Prin ce trece Marcel Pavel, la 61 de ani. Artistul a dezvăluit cu ce dependență se confruntă. E pe viață. Toate amănuntele interesante despre celebrrul cântăreț, disponibile un pic mai jos.

Marcel Pavel a rămas cu sechele grave după ce anul trecut a fost infectat cu coronavirus. Cu ce se confruntă celebrul artist

S-a aflat prin ce colmar trece Marcel Pavel, la 61 de ani. Artistul a dezvăluit cu ce dependență se confruntă, o dependență care consideră că este pe viață.

Marcel Pavel, artistul care anul trecut era să o pățească din cauza virusului ucigaș, a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre starea lui de sănătate. Acesta a mai vorbit și despre evenimentele pe care le susține peste graniță, în biserică.

Marcel Pavel a trecut prin infectia cu coronavirus
Marcel Pavel a trecut prin infectia cu coronavirus

Coșmarul din spital

Marcel Pavel a făcut dezvăluiri și despre perioada cruntă prin care a trecut anul trecut, când a fost infectat cu coronavirus.

”Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze.

Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, spunea Marcel Pavel.

Cu ce urmări a rămas Marcel Pavel după infectare

Astfel, Marcel Pavel a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate, la mai bine de un an de când a scăpat de virusul care a făcut ravagii în toată lumea, spunând că a rămas cu sechele grave de pe urma infectării cu virusul ucigaș. Acum, celebrul cântăreț este dependent de pastilele pe care le ia pentru inimă.

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, ne-a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel și-a reluat activitatea

Pe de ală parte, Marcel Pavel se arată mulțumit pentru că a putut să își reia evenimentele după relaxarea restricțiilor.

”Am avut câteva contracte în Elveția, unde am fost invitat să susțin un recital împreună cu fiul meu mijlociu, Sasha, la un eveniment privat, de către unul dintre marii producători ai show-biz-ului din Franța și Elveția. Am avut vreo trei spectacole și în Chișinău, s-au mișcat lucrurile”, ne-a mai spus Marcel Pavel.