Marcel Pavel, în doliu. Mama artistului a murit. Anunțul copleșitor

Ana Anitoiu 10.08.2021, 22:31

Marcel Pavel este în doliu. Cântărețul a publicat marți seară pe internet un mesaj tulburător prin care a anunțat că mama lui a murit.

Ce mesaj a publicat Marcel Pavel

Marcel Pavel a scris pe internet că a avut întotdeauna teama de a-și pierde părinții. Artistul a numit-o pe regretata lui mamă ”îngerul lui păzitor”, ”iubirea vieții lui”, dar și ”cea mai importantă femeie din univers”.

”Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității. Adio… Sau la revedere, scumpă mamă!”, a fost mesajul publicat de Marcel Pavel, care a primit numeroase mesaje de condoleanțe.

Marcel Pavel, in doliu. Mama artistului a murit. Anuntul coplesitor
Marcel Pavel

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte

Vestea tragică a venit pentru artist după ce a fost greu încercat din cauza coronavirusului. Marcel Pavel a povestit că a fost la un pas de moarte și că a ajuns să tușească cu sânge. A avut nevoie de injecții din patru în patru ore și de pastile pentru anxietate pentru a se recupera.

”Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze. Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, a povestit Marcel Pavel.

Care este starea de sănătate a lui Marcel Pavel acum

În prezent, după lupta crâncenă pe care a dat-o cu Covid-19, Marcel Pavel, în vârstă de 61 de ani, are o stare de sănătate bună, dar este nevoit să ia pe viață un tratament pentru inimă. Vezi AICI la ce truc a apelat Marcel Pavel ca să se recupereze timp de câteva luni de la externare!

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a mai spus Marcel Pavel, care în ultima vreme își reluase activitatea, având contracte în Elveția și la Chișinău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...