Marcel Ciolacu, mărturisire ruşinoasă despre familia sa. Telespectatorii au crezut că nu aud bine: „E inacceptabil”

Andra Daoud 10.11.2021, 16:23
Marcel Ciolacu, mărturisire ruşinoasă despre familia sa. Telespectatorii au crezut că nu aud bine: „E inacceptabil”

Marcel Ciolacu a făcut o dezvăluire despre câțiva membri din familia sa, în direct la televizor. Liderul PSD a povestit cum s-au tratat de covid câteva persoane apropiate lui și a catalogat gestul lor drept inacceptabil. Social-democratul a venit și cu o sugestie pentru ca românii să nu mai apeleze la astfel de soluții disperate.

Marcel Ciolacu, despre cum s-a tratat de covid familia sa

Liderul social-democraților a fost invitat marți seara la România TV și a povestit, printre altele, ce au făcut câțiva membri ai familiei sale atunci când s-au infectat cu noul coronavirus. Ciolacu a spus că au folosit medicamente antivirale cumpărate ”de la tarabă” și că așa ceva este inacceptabil.

Au avut toţi nepoţii, iubitele nepoţilor, au avut toţi covid, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate, a declarat Ciolacu la România TV.

Social-democratul a precizat că este vorba despre Arbidol, un medicament care nu este autorizat în UE. Iar atunci când a fost întrebat dacă a fost eficient, el a răspuns că da și că l-au luat din prima zi. Ciolacu a mai spus că astfel de medicamente antivirale ar trebui să se găsească la liber în farmacie și oamenii să aibă acces la ele, fără să fie nevoiți să facă rost de ele ”pe sub mână”.

Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe… lasă, dom’le, genericele în farmacie să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr căruia ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim? a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu, mărturisire ruşinoasă despre familia sa. Telespectatorii au crezut că nu aud bine:
Marcel Ciolacu, mărturisire ruşinoasă despre familia sa. Telespectatorii au crezut că nu aud bine: „E innacceptabil”

PSD anunță dacă intră sau nu la guvernare

Marcel Ciolacu a mai precizat că în două zile PSD va anunța dacă intră sau nu la guvernare, alături de PNL. Deși o eventuală coaliție de guvernare formată din PNL și PSD a fost aspru criticată de membri cu notorietate din ambele tabere politice, se pare că PSD ia în calcul să negocieze cu liberalii pentru câteva ministere.

Ciolacu a precizat că pe lista de miniștri pe care o va propune PSD se vor regăsi Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, însă nu a specificat la conducerea căror ministere i-ar vedea. Ambii au fost prim-miniștri în trecut.

Am acceptat să stau la masă cu Cîţu pentru că România e în această situaţie. Ei nu au reuşit să creioneze nimic. Eu nu am duşmani politici, am adversari. E un moment mai dificil decât credeam. Dacă continuăm în acelaşi ritm s-ar putea ca peste şase luni să nu mai avem despre ce Românie să vorbim.

Avem o datorie care duce la pierderea suveranităţii. Suntem dependenţi alimentar, energetic. Vreau să venim cu un program, trebuie făcut ceva, a declarat Marcel Ciolacu.

Urmăriți Impact.ro și pe