Mama Războinicei Sindy, despre idila dintre fiica sa şi Albert. Ce părere are despre concurentul de la Survivor România 2021

Iancu Andreea 01.04.2021, 17:17
Mama Războinicei Sindy, despre idila dintre fiica sa şi Albert. Ce părere are despre concurentul de la Survivor România 2021

Sindy este una dintre concurentele îndrăgite de publicul telespectator de la Survivor România 2021, care a reușit să îl impresioneze și pe unul dintre colegii săi. Astfel, între Albert Oprea și Războinică pare să se lege o idilă. Despre această poveste de dragoste ce pare să se contureze a vorbit și mama Războinicei Sindy, în cadrul unui interviu la Teo Show, la Kanal D.

Ce părere are mama Războinicei Sindy despre legătura dintre fiica sa și concurentul Albert

Una dintre cele mai bune sportive din echipa Războinicilor, Sindy, a cucerit oamenii care urmăresc competiția din Republica Dominicană cu felul său natural de a fi. Însă ea a ajuns și la inima unuia dintre colegii săi, Albert Oprea, alături de care pare că se înfiripă o legătură frumoasă. Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, mama Războinicei Sindy a vorbit despre evoluția fiicei ei în competiție, dar și despre idila care se naște între Sindy și Albert.

E un copil cu multă energie, ea este ambiţioasă, plăcută, îi place să spună lucrurile pe nume. Şi-a dorit tare mult să participe la această emisiune. Nu am crezut că o să ajungă până aici, dar a avut multă încredere în ea. Am mari emoţii la fiecare emisiune. Cred că cel mai greu i-a fost să se obişnuiască cu foamea pentru că ea este o mâncăcioasă. Şi îi place să doarmă până mai târziu… Acolo totul e diferit. Nu pare să mai aibă prea mari emoţii, se concentrează bine, sunt sigură că va reuşi tot ce şi-a propus. Cred că are o afinitate pentru concurenţii mai noi, este o persoane sociabilă.

Sindy, membra echipei Războinicilor, la Survivor România 2021
Sindy, membra echipei Războinicilor, la Survivor România 2021

Mama concurentei recunoaște că fiica sa nu este genul care să aprecieze relațiile serioase, fiind o fire mai libertină. Cu toate acestea, ea o sfătuiește întotdeauna să încerce să fie mai feminină.

Iubit? Cam greu cu iubiții. Nu, sincer nu. Îi place mult să se distreze, deci încă nu cred că și-ar dori să aibă un iubit, o relație mai seriosă. De exemplu sora ei are un iubit, ele fiind gemene. Ea are o energie în tot ceea ce face. Plus că parcă trăiește și meciul și când intră colegii pe traseu, parcă trăiește și ea momentul. Îi plac foarte mult sporturile mai grele, i-am și zis: Trebuie să fii puțin mai feminină, a declarat mama lui Sindy de la Survivor România 2021.

Pe de altă parte, femeia a recunoscut că apreciază personalitatea lui Albert, pe care îl consideră un tip liniștit. Chiar și așa, mama lui Sindy nu îl vede neapărat potrivit pentru fiica sa, care ar avea nevoie de un bărbat mult mai puternic, în opinia ei.

Eu m-aş bucura să se înfiripe o idilă acolo, cu Albert, pare un băiat liniştit, îşi vede de treaba lui, îmi place de el. Dar cred că pentru Sindy ar fi nevoie de un bărbat mai puternic, radical, să pună piciorul în prag, a spus mama lui Sindy, la Teo Show.

Albert și Sindy își fac ochi dulci reciproc
Albert și Sindy își fac ochi dulci reciproc

Între Sindy și Albert se naște o idilă. “Sindy pentru mine e fata perfectă”

Szidonia Szasz este una dintre concurentele Survivor România 2021, din echipa Războinicilor. Aceasta a venit cu un suflu nou în concurs, revenind în show după ce fusese înlocuită de Mellina pentru o perioadă. Acum sportiva este pregătită să facă față provocărilor și recunoaște că se înțelege foarte bine cu Albert Oprea, colegul său, care s-a lăsat cucerit de venirea lui Sindy după doar două zile.

Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea, spune Sindy.

Totodată, Albert susține că Sindy este femeia perfectă din punctul lui de vedere și apreciază că este extrem de deschisă și pozitivă.

Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos, a declarat Războinicul Albert Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe