Ce tabere sunt la Survivor, la Faimoși și Războinici. Care sunt ”bisericuțele” din cele 2 echipe

Daria Petrescu 12.03.2021, 09:12
Ce tabere sunt la Survivor, la Faimoși și Războinici. Care sunt ”bisericuțele” din cele 2 echipe

Situația între concurenții de la „Survivor România” se schimbă de la o ediție la alta. Mulți dintre aceștia simt că cedează, însă dau tot ce pot pentru a ajunge în marea finală și a câștiga marele premiu. Așa cum era de așteptat, atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor s-au format mici tabere și fiecare dintre concurenți a încercat să își facă un aliat. Dacă unii au reușit, alții nu au făcut decât să își atragă antipatii. Iată care sunt ”bisericuțele” din cele 2 echipe.

Ce tabere sunt la Survivor, la Faimoși și Războinici

În timp ce echipa Războinicilor a devenit mai unită, odată cu trecerea timpului, demonstrând că formează o echipă sudată, în tabăra adversă lucrurile au luat o altă întorsătură.

Pe parcursul show-ului și-au făcut loc strategiile care au dat planurile peste cap multor concurenți. Și asta pentru că unii dintre ei s-au orientat către persoana nepotrivită. Andreea Antonescu și Elena Marin au devenit prietene foarte bune, acestea având o relație strânsă și înainte de a participa la show.

Andreea Antonescu a fost cea care și-a protejat colega atunci când Zanni i-a aruncat cuvinte grele și a jignit-o în ultimul hal. De altfel, după ce Elena Marin l-a nominalizat pe Zanni pentru a părăsi Republica Dominicană, acesta i-a declarat război, lucru care a stârnit agitație în grup.

Ce fel de relație este între Zanni și Ana Porgras

Pe de altă parte, Ana Porgras și Zanni sunt extrem de apropiați și se susțin unul pe celălalt, lăsând loc de interpretări. Jador a susținut într-una din ediții, că cei doi ar forma un cuplu.

„Ce ai de plângi încontinuu așa… te vede lumea la televizor si zice, mamă, Ana Porgras, gagica lui…Zanni. Nu esti gagica lui?! Cum nu? Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în jocul ăsta, din emisiunea asta. Prietenele alea două se ceartă pe la colțuri, Elena cu Roxana, ăștia doi nu sunt iubiți. Eu nu mai înțeleg nimic…”, a spus Jador.

Ana Porgras a ținut să sublinieze că, într-adevăr, s-a apropiat foarte tare de Zanni, încă nu-i leagă decât o relație de prietenie la acest moment.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu’, a declarat Ana Porgras.

Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp se susțin reciproc

Pe parcursul show-ului, atât Cătălin Moroșanu cât și Cuțiță Sterp au încercat să stea departe de scandaluri. Cei doi și-au spus părerea sinceră la fiecare consiliu și au susținut că își doresc o echipă unită.

Musty a fost nominalizat de colegi ca să plece acasă

Însă, Simona Hapciuc, una dintre concurentele eliminate, a spus la un moment dat, că planul băieților este să elimine toate fetele din concurs, pentru ca ei să rămână în marea finală.

Zilele trecute Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru recompense și pentru imunitate, iar în  ediția de joi seară, 11 martie, au avut parte de jocul de recompense. Spiritele s-au încins  la maxim, însă și luptele dintre concurenți au fost crâncene.

Echipa Războinicilor, din ce în ce mai unită

Războinicii par a fi prieteni, la prima vedere, însă și acolo strategiile s-au făcut în fiecare ediție. După ce și-au îndeplinit planul, acela ca Musty să fie eliminat, aceștia plănuiesc o nouă strategie. Una dintre cele mai puternice concurente de la Războinici este Melina, aceasta fiind și preferata grupului. De altfel, Marius Crăciun a demonstrat că face față situației grele din junglă și poate aduce punctă importante în echipă.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe