Cine e Sindy de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinica în România

Daria Petrescu 27.02.2021, 10:13
Cine e Sindy de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinica în România

Ediția de joi seara „Survivor România” a venit cu surprize de proporții pentru concurenții aflați în Republica Dominicană. Printre aceștia, se numără și Szidonia Szasz, căreia prietenii îi spun Sindy. Aceasta a intrat în echipa Războinicilor cu mari speranțe că va ajunge în marea finală și va câștiga marele premiu. Iată cine este, de fapt, Sindy de la Survivor România și cu ce se ocupă Războinica în România.

Cine e Sindy de la Survivor România

Joi seara, patru noi concurenți s-au alăturat echipelor de la Survivor România. Sindy a ajuns în Republica Dominicană alături alături de Andreea Antonescu, Marius Crăciun și Romina Geczi. Cei patru au intrat în cea mai dură competiție și dau tot ce pot pe terenul din Republica Dominicană, pentru a ajunge în marea finală.

Patru concurenți noi se alătură Războinicilor și Faimoșilor la Survivor România, în cea mai dură competiție. Trei dintre aceștia au intrat  în echipa albastră. Andreea Antonescu a fost singura care a intrat în echipa Faimoșilor.

Szidonia Szasz are 26 de ani și este din Brașov. În viața de zi cu zi, ea este tehnician maseur Din cauza unor probleme, tânăra nu a putut intra în competiție de la început și a fost înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să  facă față celor mai grele provocări.

Sindy este convinsă că va face față oricărei provocări

Sindy are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme. Este Pasionată de sport și își petrece ore bune în sala de forță, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Concurenta are o forma fizică de invidiat.

Aceasta practică de cinci ani practică kickboxing și vrea să demonstreze că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și agilitatea, grația și voința de a reuși.

Sindy este convinsă că va face față oricărei provocări și că va rezista situației complicate din Republica Dominicană. Aceasta a făcut primele declarații despre participarea la show.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Marius Crăciun, Andreea Antonescu și Romina au intrat la Survivor România

Andreea Antonescu a mărturisit că aceasta va fi de departe cea mai tare experiență de care va avea parte. Artista a participat și la Ferma, sezonul trecut și speră să ajungă în marea finală de la Survivor România.

Marius Crăciun este marele câștigător Ferma, din 2019. Are o condiție fizică de invidiat și a demonstrat acest lucru, încă de la primul joc la care a participat, în Republica Dominicană. Marius Crăciun a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour.

Războinica Romina Geczi este maseur și instructor spinning. Are 35 de ani, locuiește în Timișoara, după ce timp de cinci ani a locuit în Cipru. Romina consideră că are motivația de a trece peste cele mai grele momente de la Survivor România. Și asta pentru că a învățat pe parcursul vieții că poate depăși orice obstacol.

 

Urmăriți Impact.ro și pe