Ce meserii au Războinicii de la Survivor. Cum de și-au permis să plece cu lunile în Dominicană

Daria Petrescu 26.02.2021, 09:20
Ce meserii au Războinicii de la Survivor. Cum de și-au permis să plece cu lunile în Dominicană

Survivor România este unul dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D, cu o audiență impresionantă, la fiecare ediție. În Republica Dominicană se află Faimoșii și Războinicii, două echipe puternice, din care fac parte nume cunoscute din showbiz. Puțini sunt însă, cei care știu ce meserii au Războinicii, concurenții care au reușit să formeze o echipă unită. Din păcate, câțiva dintre ei au fost eliminați, însă au avut parte de o experiență de neuitat în junglă. Iată cum de și-au permis să plece cu lunile în Dominicană

Ce meserii au Războinicii de la Survivor

Marilena Cuciurean

Are 25 de ani și este este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de șase ani. După ce a renunțat, aceasta a devenit instructor de fitness și are propria sală de sport la Vatra Dornei.

„M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”, declară aceasta înainte să plece în Republica Dominicană.

Giorgiana – Elena Lupu

Giorgiana are 24 de ani, s-a născut în Bacău și s-a luptat de la o vârstă fragedă cu greutățile. Ea a crescut  într-un centru de plasament, dar nu s-a dat bătută și a reușit să facă cee ace și-a dorit. Tânăra a devenit campioană națională la bob și vicecampioană la atletism.  Până acum a primit 80 de medalii la competitii de bob si atletism.

Giorgiana – Elena Lupu

„M-am înscris la pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică;  îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana-Elena Lupu, care între timp a fost eliminată din competiție.

Roxana Georgiana Ghiță

Roxana Georgiana Ghiță

Roxana are 20 de aniși  este pasionată de sport. A practicat rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet, schi. A fost olimpică la matematică, dar a decis să își urmeze marea pasiune: pictură. În prezent este studentă și  instructor de fitness.

Maria Hîngu

Are 25 de ani și este  asistent manager al unei cafenele. În copilărie a făcut patru ani handbal, în timpul liceului.

Maria Hîngu

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta”, a spus Maria Hîngu.

Szidonia Szasz

Are 26 de ani, s-a născut în Brașov și are o soră geamănă. Szidonia este de profesie tehnician masseur

De asemenea, ea a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout. De cinci ani practică kickboxing. Se împletesc în ea agilitatea, grația și nu în ultimul rând voință de a reuși.

Andreea Moșneagu

Este originară din Suceava, are 31 de ani și este polițist de frontier. Este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practică kickboxing, pentru a fi în formă.

Alin Sălăjean

Are 35 de ani și este prezentator de evenimente. Din păcate, acesta a părăsit competiția, după ce medicii au constatat că are probleme de sănătate.

Alin Sălăjean

De altfel, la venirea în țară, acesta a declarat că dacă mai continua, ar fi putut să ajungă într-un scaun cu rotile.  Alin a lucrat și în televiziune și a prezentat la un radio din Cluj  propria sa emisiune.

Albert Oprea

Este antreprenor și are 23 de ani. Este pasionat de sport și actorie, însă, lumea afacerilor îl fascinează.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Survivor România mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția”, a spus acesta.

Sorin Pușcășu

Sorin a practicat fotbalul timp de 10 ani și a dorit să continue. Din păcate la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost nevoit să ia o pauză. În cele din urmă, a renunțat definitive la fotbal. În prezent, acesta este director de marketing în industria fashion-ului.

Lucian Barbu

Lucian, în vârstă de 33 de ani este profesor de înot.  A venit în Republica Dominicană pentru a demonstra că poate câștiga marele premiu.

„Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele, un examen de care am nevoie pentru a reuși să ajung la un alt nivel de autocunoaștere și pentru a-mi clădi și mai mult caracterul”, a spus acesta.

Mariano Starlin Belen  Medina

Are 37 de ani, este din Republica Dominicană și este instructor de fitness și Zumba. El trăiește de mai bine de un deceniu în România și este căsătorit cu o româncă. Cei doi au împreună o fetiță. A studiat psihologie industrială și resurse umane

Musty Camara

Musty este fratele lui Kamara. Are 39 de ani și lucrează în domeniul artistic. Viața lui nu a fost ușoară, tatăl lui murind pe când acesta avea 10 ani. Musty vrea să câștige trofeul și marele premiu, pentru cei trei copii ai săi.

Urmăriți Impact.ro și pe