Magia sărbătorilor de iarna aceasta, celebrată într-un cadru inedit în Capitală. Un parc tematic va fi decorat de organizatorii Neversea și UNTOLD

Badea Violeta 20.10.2022, 19:58
Magia sărbătorilor de iarna aceasta, celebrată într-un cadru inedit în Capitală. Un parc tematic va fi decorat de organizatorii Neversea și UNTOLD

Vești bune pentru fanii festivalului UNTOLD! Organizatorii pregătesc surprize uimitoare pentru bucureșeni. Mai exact, locuitorii Capitalei se vor putea bucura într-un mod unic de magia și traditiile sărbătorilor de iarnă. Primarul Sectorului 6 anunță că parcul Drumul Taberei va fi transformat în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parc tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD

Ciprian Ciucu a anunţat, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, că și în acest an se va organiza, în Parcul Drumul Taberei, un târg de Crăciun.

Doar că de data aceasta, Primăria Sectorului 6 va colabora cu firmele care au creat Untold și Neversea. Împreună vor lucra la construirea celui mai mare parc tematic de Crăciun din București.

„Anul acesta îmi doresc ca Târgul de Crăciun West Side Christmas, din Sectorul 6 să fie cu adevărat elegant și special. Și, cu același obiectiv ca anul trecut, să se autosusțină financiar.

S-a putut, se poate iar, dar mai atractiv, mai vizitat, mai profesionist organizat. A fost fain anul trecut, dar acum ne-am propus să ridicăm ștacheta cu ajutorul profesioniștilor.

Anul acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare și mai fain parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.”, a scris Ciprian Ciucu în mediul online.

Citește și Crizantema de Aur, cel mai longeviv festival dedicat romanței din România, debutează zilele acestea la Târgoviște. Care este tema acestui an!

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu

Când își va deschide porțile

Parcul tematic își va deschide porțile pe data de 25 noiembrie, iar bucureștenii și nu numai sunt așteptați în Drumul Taberei pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă. Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare.

„West Side Christmas își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel, sper că parcul tematic #WestSideChristmas va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.”, a mai scris primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Citește și Capitala se pregătește pentru sărbători. Primarul Nicușor Dan a anunțat când se deschide Târgul de Crăciun din București!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...