“Nu sunt eu în imagini”. Mesajul lansat în urmă cu scurt timp de Clotilde Armand. Acuzații grave la adresa Antena 3 și RTV

Nicu Stan 09.08.2021, 16:07
“Nu sunt eu în imagini”. Mesajul lansat în urmă cu scurt timp de Clotilde Armand. Acuzații grave la adresa Antena 3 și RTV

“Nu sunt eu în imagini”. Mesajul lansat în urmă cu scurt timp de Clotilde Armand. Acuzații grave la adresa Antena 3 și RTV. Primarul Sectorului 1 susține cu tărie că este un fake-news grosolan imaginile publicate în care ar apărea ea în sala cu sacii cu voturi de la alegerile locale care au avut loc anul trecut.

Clotilde Armand se jură că nu este ea în imaginele din sala cu sacii cu voturi. ”Este un Fake News grosolan”

“Nu sunt eu în imagini”. Mesajul lansat în urmă cu scurt timp de Clotilde Armand. Aceasta lansează acuzații grave la adresa Antena 3 și RomaniaTV.

”Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la  televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3)”, spune Clotilde Armand într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Clotilde Armand se jura ca nu a fost in sala cu sacii de voturi
Clotilde Armand se jura ca nu a fost in sala cu sacii de voturi. Sursa foto: RTV

Pe cine acuză Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 acuză televiziunile România TV şi Antena 3 de fake-news, după ce posturile au difuzat imagini noi de la Biroului Electoral al Circumscripţiei Electorale Sector 1, din noaptea alegerilor pentru Locale, care au avut loc în 2020.

Astfel, România TV şi Antena 3 au titrat că au apărut noi imagini cu ”Clotilde, cu mâna pe voturi”.

Există imagini cu Clotilde Armand în sala unde se numără voturile?

În plus, cele două posturi TV suţin că în respectivele imagini difuzate ar apărea Clotilde Armand, chiar în momentul numărării voturilor după alegerile locale din 2020.

”Clotilde Armand, prinsă la furat. Cu buletinele de vot în mână”, s-a spus pe postul România TV.

Clotilde Armand recunoaște că doamna în cauză semănă cu ea

De asemenea, după emisiunile în care au fost prezentate aceste imagini noi, primarul sectorului 1 a reacţionat pe pagina sa de Facebook. Aceasta neagă vehement că ar apărea în imagini şi cataloghează toată situaţia drept ”fake-news”.

”Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu Clotilde cu mâna pe voturi! şi spun că eu aş fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache şi de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare”, mai susține Clotilde Armand în postarea ei.

De ce ar fi fost inventat Fake News-ul cu Clotilde Armand

În plus, actualul primar al Sectorului 1 mai menţionează că acest fake news ar fi încercarea lui Dan Tudorache de a distrage atenția de la dosarele lui.

”Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA.

Clotilde Armand, acuzată de 9 luni că a furat voturile

De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană”, mai scri Clotilde Armand în psotarea sa.

Urmăriți Impact.ro și pe