Ludovic Orban e sigur acum că va fi reales președinte al PNL. Între timp, Cîțu se dă Superman pe Instagram

Stan Filon 09.09.2021, 15:41
Ludovic Orban e sigur acum că va fi reales președinte al PNL. Între timp, Cîțu se dă Superman pe Instagram

Ludovic Orban este sigur că și-a asigurat un nou mandat la conducerea Partidului Național Liberal, după acțiunile comise de Florin Cîțu în ultimele săptămâni, care au dinamitat Guvernul, dar și coaliția de guvernare a României!

Ludovic Orban e sigur că va fi reales președinte al PNL, după acțiunile făcute de Florin Cîțu

Președintele PNL Ludovic Orban a spus că acțiunile din ultimele săptămâni ale premierului Florin Cîțu nu au avut girul său și este sigur că va fi reales la conducerea PNL, la alegerile interne care vor avea loc în curând. ”Cine să-și fi imaginat că, fără acordul meu, premierul Cîțu aruncă în aer coaliția și declanșează o criză politică gravă?”, a spus Orban, citat de Mediafax.

”Toată strategia mea de campanie nu a fost determinată de vreo speranță că Florin Cîțu nu va mai fi premier la data de 25 septembrie. Cine să-și fi imaginat că premierul Cîțu, fără acordul meu, aruncă în aer coaliția și că declanșează o criză politică gravă și o criză guvernamentală și că vom ajunge la astfel de situații în care un partener depune moțiune de cenzură? Nu aveam de unde ști”, spune Ludovic Orban.

”Prestațiile contracandidatului meu mi-au crescut semnificativ șansele de a fi ales președinte PNL”

Ludovic Orban a mai precizat că votul de la Congres nu depinde de faptul că Florin Cîțu este în funcție sau este demis. ”Votul depinde de modul în care colegii mei și cei 5.000 de delegați vor evalua cei doi candidați. Cred că mai degrabă prestațiile contracandidatului meu din ultimele patru-cinci săptămâni mi-au crescut semnificativ șansele de a fi ales președinte PNL. Pentru mine nu e important dacă la momentul congresului Florin Cîțu este sau nu este premier”, a mai adăugat Orban.

Ludovic Orban a răspuns și acuzațiilor venite chiar de la foștii parteneri de guvernare din USR-PLUS, care au spus că a fost refăcută alianța USR, dintre PSD și PNL. orban a spus răspicat că nu va face niciun fel de alianță cu PSD-ul. Președintele PNL i-a criticat și pe proprii săi colegi de partid, care au amânat citirea moțiunii în Parlament, prin acțiunea făcută la CCR.

Florin Cîțu se crede Superman

”Nu îi înțeleg pe colegii care au votat azi. (…) Cei care au votat azi până la calendrele grecești au făcut-o pe propria răspundere și din punctul meu de vedere răspunderea aparține individual. (…) Toți cei care au votat, au votat neținând cont de jurisprudența CCR”, afirmă Orban. În plus, Ludovic Orban a spus că își va delega atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților pentru ședința Parlamentului de joi, motivând că are în program activități politice.

Între timp, Florin Cîțu a uitat de criza guvernamentală cu care se confruntă România și se joacă cu aplicațiile de telefon. Premierul a publicat pe Instagram un clip în care se crede Superman. Cu ajutorul unei aplicații, premierul i-a schimbat fața actorului care îl interpretează pe Superman cu propriul său chip. Astfel, Florin Cîțu salvează un avion și oamenii aflați în el. ”Tehnologia asta”, a scris Florin Cîțu lângă filmulețul respectiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...