Lucrurile pe care Kaufland le oferă gratis acum. Anunțul făcut pentru clienții din România

Ioana Bucur 02.02.2021, 08:49
Lucrurile pe care Kaufland le oferă gratis acum. Anunțul făcut pentru clienții din România

Anunțul de care sigur se vor bucura toți clienții din România. Care sunt lucrurile pe care Kaufland le oferă gratis acum. Până când va fi valabilă oferta de neratat.

Care sunt lucrurile pe care Kaufland le oferă gratis acum

Luna februarie aduce o promoție de neratat pentru clienții Kaufland din întreaga țară. Lanțul de hypermarket-uri a lansat, de la mijlocul lui ianuarie, o campanie națională ce tocmai a intrat în a doua etapă, potrivit site-ului oficial al companiei.

Campania se va desfășura în prima săptămână a lunii, în perioada 1-7 februarie. Atunci, în afara promoțiilor de pe rafturile magazinelor, clienții care dețin un Kaufland Card digital vor putea câștiga unul dintre cele 4.000 de vouchere valorice, oferite prin tragere la sorți, a căror valoare va fi egală cu cea a cumpărăturilor făcute de ei în această săptămână.

Ce obligație a fost eliminată din campania Kaufland

Pe site-ul Kaufland se specifică, însă, că, în cazul în care valoarea cumpărăturilor făcute de clienții câștigători la tragerea la sorți va fi mai mare de o mie de lei, valoarea voucherului oferit va fi de o mie de lei.

„Trebuie să faci cumpărături indiferent de valoare scanând Kaufland Card digital, pentru avea posibilitatea de a câștiga unul din cele 4.000 de vouchere digitale egale cu valoarea cumpărăturilor tale din această săptămână. Pentru valoarea cumpărăturilor care va depăși suma de 1.000 de lei, valoarea voucherului acordat va fi de 1.000 de lei”, se precizează pe site-ul Kaufland.

În cea de-a doua etapă a campaniei, lanțul de hypermarketuri a eliminat condiționarea privind valoarea minimă a cumpărăturilor ce trebuie făcute de clienți pentru a putea participa la concurs. În etapa întâi, a existat o limită de două sute de lei pentru cumpărături, pentru a fi înscris în concurs, iar vouchere cadou erau toate de 200 de lei.

Clienții Kaufland, premiați cu 100 de lei pentru loialitate
Kaufland, promoție pentru clienți

Februarie – luna promoțiilor

Campania începută din data de 25 ianuarie se va desfășura până la finalul lunii februarie, cu mii de vouchere oferite clienților din toată țara.

„De câte ori n-ai auzit că „trăim vremuri nemaiîntâlnite” sau „o perioadă mai dificilă”? Probabil te-ai și plictisit de frazele astea. Păăăăi, dacă tot am început un an nou… hai să-l începem mai cu optimism! Hai să facem 2021 anul în care ne gândim mai mult la cum Lucrurile bune vin ușor în noul concurs Kaufland Card! Am strâns stelele pentru tine și le-am pus în Kaufland Card, unde le colecționezi ca să te înscrii la marea extragere. 4.000 de premii în fiecare săptămână, timp de 5 săptămâni, între 25 ianuarie și 28 februarie. În total, vor fi premiate 20.000 de persoane cu premii însumând peste 800.000 euro”, au transmis reprezentanții lanțului de hypermarketuri, pe site-ul oficial.

Schimbare majoră la Lidl. Ce se întâmplă cu produsele

Reprezentanții Lidl România anunță o schimbare importantă la produsele sale sau, mai bine zis, la calitatea acestora. Lanțul german de supermarketuri, unul dintre cele mai populare de la noi din țară, și-a propus ca, până în anul 2025, cantitatea de zahăr sau de sare din produsele Lidl să fie redusă simțitor.

„Una dintre rezoluțiile noastre este ca, până în anul 2025, să reducem cu până la 20% conținutul de sare și zahăr adăugat din produsele marcă proprie , proces pe care l-am demarat deja în 2019”, a fost annțul Lidl.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...