Oferta inedită de la Kaufland. Se întâmplă doar astăzi în magazinele din România

Stan Filon 28.01.2021, 14:58
Oferta inedită de la Kaufland. Se întâmplă doar astăzi în magazinele din România

Kaufland vine cu o ofertă de nerefuzat, care este valabilă în toate magazinele din țară! Anunțul forte important a fost făcut recent de conducerea companiei, iar cei care vor profita de ofertă vor fi în număr foarte mare, deoarece lanțul de magazine este aprovionat foarte bine!

Ofertă de nerefuzat la Kaufland

Conducerea Kaufland a decis că astăzi va oferi 30% reducere la toate produsele din ciocolată, inclusiv praline, în toate magazinele din România! Așadar, românii vor putea să cumpere la preț redus oricare dintre produsele favorite din orice locație din țară, conform paginii sale oficiale de Facebook.

Lanțul de supermarketuri surprinde cu această decizie foarte importantă pe care a luat-o, iar asta pentru că în mod obișnuit nu are reduceri atât de bune pentru o gamă atât de mare de produse din România. Conducerea spune însă că vom fi ”nevoiți” să ne obișnuim!

Oferta de nerefuzat la Kaufland
Oferta de nerefuzat la Kaufland

Reducere de 30%

Kaufland are în general foarte multe sortimente de ciocolată pe care le oferă pentru clienții din toată țara în magazinele sale, iar astăzi toate acestea au o reducere de 30%! Astfel că vorbim despre promoții extrem de interesante de care oricine se va putea bucura doar astăzi.

Lanțul de supermarketuri a tot încercat în ultima vreme să facă oferte de acest gen pentru toți clienții săi din țară, adică să aibă game mai mari de produse care să fie disponibile cu o reducere mare pentru o întreagă zi.

Nu doar ciocolată puteți găsi la un preț foarte bun, deoarece Kaufland nu ignoră nici restul produselor pe care le are în promoție în acest moment. Așadar, sunt și multe alte oferte grozave în continuare pentru clienții din toată țara. Această promoție specială pentru produsele din ciocolată pe care lanțul de magazine le vinde a fost deja activată în toate magazinele din țară și este valabilă în limita stocurilor disponibile în magazine.

Oferta este valabilă doar astăzi

Conducerea mai precizează că nu este necesar să ai un Kaufland Card pentru a putea profita de această ofertă, așa că, în mod teoretic, oricine nu e la dietă poate cumpăra ciocolată cu 30% reducere astăzi. Ba chiar și cei care vor să slăbească pot găsi foarte multe sortimente de ciocolată neagră, care chiar îi ajută să slăbească.

Lanțul de magazine are și multe alte promoții de neratat disponibile pentru clienții din toată țara. Așa că nu mai pierde timpul și prinde ofertele disponibile.

Kaufland România a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de aproape 11,88 miliarde lei, în creștere cu 9% față de anul anterior. Profitul net a crescut cu 7,5%, la 847,66 milioane lei. Contribuția directă în economia României a companiei Kaufland a fost de aproximativ 461,7 milioane de euro în 2019 (în termeni de valoare adăugată brută), cu 32 de milioane de euro mai mult decât în 2018. Compania are 12.500 de angajați cu normă întreagă, 132 de magazine și 500.000 de clienți care îi trec pragul zilnic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...