Ce salarii sunt la Kaufland în 2021 – cât se câștigă pe fiecare post din magazin

Daria Petrescu / 05.01.2021, 18:30
Ce salarii sunt la Kaufland în 2021 – cât se câștigă pe fiecare post din magazin

Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească. În ultimii an compania s-a extins în mai multe orașe din țară.  Anul trecut, Kaufland a majorat salariul brut pentru lucrătorii comerciali din magazine, din data de 1 martie 2020. Retailerul a mai anunțat că urmează deschidă o serie de magazine la nivel national. Este foarte probabil, ca în primăvara acestui an, salariile angajaților să fie majorate, așa cum s-a întâmplat și anul trecut. Iată cât cât câștigă un angajat în prezent, pe fiecare post din magazin

Ce salarii sunt la Kaufland în 2021

Anul trecut, pe 1 martie, compania a anunțat cu cât s-au majorat salariile angajaților. „Începând cu 1 martie 2020, venitul minim brut în companie va fi de 3.650 lei, putând creşte în funcţie de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din ţară.

Ca urmare a planurilor de extindere prevăzute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul întregii ţări, compania va crea peste 1.000 de noi locuri de muncă în România”, se arată în comunicatul Kaufland.

Achizitii- 2.600 lei

Consultant in management- 8.300 lei

Lucrator comercial / Inventarist- 1.275 lei și tichete de masa de 330 de lei

Lucrator comercial- 1.600 lei

Casier- 2.000 lei

Lucrator comercial- 800 lei ( part time)

Casier principal trezor- 2.000 lei

Casier si lucrator comercial- 1.600 lei

În vara acestui an, Kaufland România a ajuns la 12.500 de angajaţi cu normă întreagă în România

„Suntem în România din 2005 şi cu siguranţă putem spune că am construit o comunitate prin fiecare plus pe care l-am adus anual. Ne-am creat o echipă mare care joacă un rol semnificativ în succesul Kaufland, formată nu doar din angajaţii noştri ci şi din parteneri locali, din toate părţile ţării, care ne ajută să oferim produse întotdeauna proaspete şi de cea mai înaltă calitate.

În plus, am construit proiecte de impact alături de organizaţii conduse de aceeaşi dorinţă ca si noi: de a face lucrurile să funcţioneze şi mai bine. Vom continua să investim în România şi să ne consolidăm poziţia de lider. Viziunea noastră este de a avea 160 de magazine până în 2024. ”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România.

În fiecare an se creşte venitul minim în companie

„Salariul net minim Kaufland este cu 60% peste salariul net minim oferit la nivel naţional. Este important de menţionat şi faptul că, prin activitatea şi parteneriatele sale, Kaufland a creat (direct, indirect şi indus) în total aproximativ 60.506 de locuri de muncă.

Se întâmplă asta, în economia românească doar în 2019 – echivalentul a aproximativ 1,2% din totalul pieţei locale. În fiecare an, compania creşte venitul minim în companie, în prezent ajungând la 3.650 lei brut, la care se adaugă şi tichetele de masă, sumă ce poate creşte în funcţie de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din ţară”, a informat compania, în luna iunie 2020.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajaţi în 8 ţări şi o reţea de 127 de magazine în România.

Retrailerul a câștigat cinci ani la rând certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins acest record.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI