Kaufland le dă gratis pentru clienții din România. Cum poți pune mâna pe voucherele de 100 de lei

Iancu Andreea 04.01.2021, 20:53
Kaufland le dă gratis pentru clienții din România. Cum poți pune mâna pe voucherele de 100 de lei

Retailerul a decis să continue obiceiul format încă de anul trecut și oferă gratuit clienților săi voucherele de 100 de lei. Astfel, cei care obișnuiesc să meargă la cumpărături la Kaufland vor avea parte de surprize plăcute și în 2021, beneficiând de sume importante de bani în urma vizitelor în magazinele din toată țara.

Voucherele de 100 de lei, oferite clienților Kaufland

Începutul lui 2021 se anunță unul prielnic pentru cumpărători, în special cei care obișnuiesc să frecventeze raioanele magazinelor Kaufland. Reprezentanții retailerului au anunțat că vor continua oferta lansată încă de anul trecut, când clienții se bucurau de câștiguri suplimentare în urma achizițiilor de la casele de marcat. Astfel, toți cei care își fac cumpărăturile la oricare dintre magazinele Kaufland din țară vor putea beneficia de voucherele de 100 de lei puse la bătaie de către comerciant.

Tot ceea ce au de făcut clienții retailerului este să își achiziționeze cele necesare din magazinele Kaufland și apoi să împărtășească experiența avută în cadrul centrelor comerciale. Indiferent dacă vorbim despre aprecieri pe care le transmit reprezentanților magazinului, ori că semnalează unele nereguli, clienții pot beneficia de voucherele de 100 de lei pe care Kaufland le-a pregătit.

Clienții Kaufland, premiați cu 100 de lei pentru loialitate
Clienții Kaufland, premiați cu 100 de lei pentru loialitate

Cum poți să intri în posesia voucherelor

Kaufland își dorește să îmbunătățească procesul de achiziție din cadrul magazinelor sale din România, motiv pentru care se bazează pe ajutor din partea clienților. Reprezentanții lanțului își doresc să încurajeze cumpărătorii să împărtășească experiențele de la cumpărături, motiv pentru care îi stimulează cu ajutorul unor premii în bani. Cei care vizitează magazinele Kaufland din țară pot semnala diferitele nereguli pe care le observă sau pot felicita conducerea pentru experiența din magazin.

De aceea, pe site-ul retailerului există o secțiune specială, dedicată clienților, unde aceștia pot oferi informațiile personale despre vizita la cumpărături. Prin această modalitate ei se înscriu gratuit la o tragere la sorți, ce le poate aduce unul dintre voucherele de 100 de lei puse în joc de către Kaufland. Reprezentanții au stabilit un număr total de zece vouchere în valoare de 100 de lei fiecare pentru aceia care aleg să împărtășească experiența lor.

Indiferent de tipul de feedback, pozitiv sau negativ, clienții care își doresc să beneficieze de unul dintre premii trebuie să transmită comentariul lor și să atașeze și un bon de cumpărături, care să dovedească faptul că sunt clienți ai magazinului. De asemenea, în cazul unor sesizări, va fi nevoie de detalii cu privire la eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...