Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 10 ani când s-a căsătorit. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost o mireasă atipică. Foto

Ioana Nechifor 20.09.2019, 14:23
Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 10 ani când s-a căsătorit. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost o mireasă atipică. Foto

S-au scurs zece ani de când s-a căsătorit, iar Mirela Vaida și-a dorit să marcheze cum se cuvine acest moment aniversar. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a scos din cufărul cu amintiri imagini din ziua în care a pășit în fața altarului alături de bărbatul iubit. În ziua cea mare, Mirela fost o mireasă atipică, purtând un model inedit de rochie. Nici tradițiile nu au lipsit de la nuntă.

Cum arăta Mirela Vaida, în urmă cu 10 ani când s-a căsătorit

S-a împlinit un deceniu de când Mirela Vaida și alesul ei, Alexandru, au devenit soț și soție. Îndrăgostiții au făcut nuntă mare și frumoasă în Cluj Napoca, cu tradiții și invitați de seamă.

Se întâmpla pe 19 septembrie 2009, moment care a fost marcat și de vedetă în spațiul online printr-o poză sugestivă din ziua în care a fost mireasă.

Mirela Vaida, în urmă cu 10 ani. Imagini cu vedeta mireasă
Mirela Vaida, în urmă cu 10 ani, în ziua nunții

“Trecut-au 10 ani!! Primii 10!! ??? 19.09.2009, Cluj!”, a scris, recunoscătoare, Mirela Vaida. Fanii i-au transmis urările și felicitările lor.

“La mulți ani înainte, frumoși și plini de bucurii și împliniri!”

Mirela și Alexandru, în ziua nunții. Au trecut 10 ani de când s-au căsătorit
Mirela și Alexandru, în ziua nunții

“La cât mai mulți ani sănătoși, frumoși și fericiți alături de minunile voastre!!”

“La mulți ani împreună! La fel de frumoși la suflet să fiți toată viata!”, sună un alt mesaj primit din partea fanilor.

Mirela Vaida prezintă în acest sezon Acces Direct la Antena 1. Vedeta este o femeie împlinită
Mirela Vaida prezintă în acest sezon Acces Direct la Antena 1

Mirela Vaida, mamă a trei copii

Prezentatoare Antena 1, actriță și cântăreață, Mirela Vaida se poate considera și o femeie împlinită. Vedeta a devenit în luna aprilie a acestui an mamă pentru a treia oară.

La un moment dat, în cadrul unui interviu, aceasta spunea ce înseamnă pentru ea o familie numeroasă.

“Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea. La primul e greu, la al doilea zici «cine m-a pus?», dar de la al treilea te relaxezi. Al treilea crește singur, cred. Îl mai învață soră-sa prostii.

La primul, dacă îmi cădea și se lovea la buziță și îi dădea sângele, lucru care este foarte frecvent la copii, cât plângeam, mă acuzam că-s mamă iresponsabilă! Al doilea, săracul, dacă nu are la vânătăi și julituri… Pentru că nu poți să le controlezi și te relaxezi. De-aia spun tuturor să facă măcar doi copii, să se bucure de ei, că la primul toate sunt foarte panicate”, declara vedeta, conform cancan.ro.