Momente de panică la preselecțiile „Românii au talent”: un bărbat înarmat a venit la emisiunea de la PRO TV

Redacția IMPACT 30.09.2019, 11:59
Momente de panică la preselecțiile „Românii au talent”: un bărbat înarmat a venit la emisiunea de la PRO TV

Au fost momente de panică la preselecțiile pentru emisiunea „Românii au talent”, de la PRO TV. Un bărbat înarmat și-a făcut apariția în cadrul emisiunii și a fost nevoie de intervenția Poliției.

Au fost moment de panică, duminică, la preselecțiile pentru emisiunea „Românii au talent”, de la PRO TV. Incidentul a avut loc într-un hotel din sectorul 1 al Capitalei și a fost nevoie de intervenția Poliției.

Un bărbat a venit înarmat cu un pistol airsoft și, la un moment dat, a scos cuțitul în fața celorlalți concurenți. Martorii au sunat imediat la 112 și un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:45.

Incident armat la preselecțiile „Românii au talent” de la PRO TV

Bărbatul a venit înarmat la preselecțiile „Românii au talent”, care au fost găzduite duminică de un hotel din sectorul 1 din București. Bărbatul avea asupra lui un pistol airsoft și scos, la un moment dat, și cuțitul.

Se pare că bărbatul a ars și o Biblie, potrivit unor surse din anchetă. Polițiștii veniți la fața locului l-au imobilizat pe acesta și a fost dus la Secția 2 de Poliție pentru cercetări. După audieri, bărbatul a fost internat într-un spital pentru consult de specialitate, deoarece există suspiciuni că ar avea probleme psihice.

„Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe