Lovitură importantă dată de frații Dedeman. Mișcarea prin care le-au arătat românilor cât de bogați sunt de fapt

Stan Filon 22.11.2021, 13:49
Lovitură importantă dată de frații Dedeman. Mișcarea prin care le-au arătat românilor cât de bogați sunt de fapt

”Frații Dedeman”, cum sunt cunoscuți oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl, au dat o lovitură cu lanțul lor de magazine! Acum s-a aflat, de fapt, cât sunt de bogați cei doi, după ce a fost publicat topul celor mai valoroase companii din România. Alte patru companii au depășit pragul de un miliard de euro fiecare!

Lovitură importantă dată de frații de la Dedeman

Topul celor mai valoroase companii din România a fost publicat recent, când s-a aflat că cinci companii de la noi din țară au depășit pragul de un miliard de euro! În plus, mai sunt și alte companii care sunt aproape să depășească acest prag.

A 16-a ediţie a anuarului Top 100 cele mai valo­roa­se companii din România, realizat în cola­borare cu casa de investiţii BT Capital Partners şi cu Veridio, plasează pe primul loc compania UiPath – companie de tehnologie listată pe cea mai puternică piaţă de capital din lume, bur­sa de la New York.

Lovitura importanta data de fratii de la Dedeman
Lovitura importanta data de fratii de la Dedeman

Top 5 afaceri de succes din România

Pavăl Holding – com­pa­nia „umbrelă“ prin care fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl controlează retailerul de bri­co­laj Dedeman, dar şi o serie de pariuri la bur­sa de la Bucureşti se află pe locul 2. Banca Transilvania – cea mai puternică bancă lo­cală după active, ocupă locul 3, fiind urmată de Bitdefender, locul 4 și de retailerul electo-IT Altex, care ocupă locul 5.

Topul consemnează pentru al şaptelea an consecutiv cele mai pu­ternice 25 de afaceri antreprenoriale ro­mâ­neşti. Acestea s-au impus pe piață în ultimii 30 de ani cu un produs sau un serviciu care i-a dus în topul afacerilor de succes.

Pavăl Hol­ding a intrat în clasament direct pe locul 2, cu o evaluare de 4,2 mld. euro, şi a Chim­com­plex pe poziţia a şaptea, companie co­tată la doar un pas de 1 mld. euro. Pavăl Holding înlo­cu­ieşte astfel Dede­man în top, în ediţia din acest an fiind evaluat întregul portofoliu al fraţilor Pavăl, nu doar retailerul de bricolaj care re­prezintă cea mai importantă parte a portofoliului.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...