Veste importantă de la Dedeman! Anunțul oficial a fost făcut astăzi. Toți clienții trebuie să știe asta

Ana Anitoiu 17.09.2020, 15:01
Veste importantă de la Dedeman! Anunțul oficial a fost făcut astăzi. Toți clienții trebuie să știe asta

Dedeman, cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, a făcut un anunț important, joi, pentru clienții săi.

Ce veste importantă a dat Dedeman

Dedeman, ce avea afaceri de 8,3 miliarde de lei în anul 2019, a anunțat că va deschide un nou magazin, vineri, 18 septembrie, pe Bulevardul Ghencea din București.

Acesta este cel de-al șaptelea magazin Dedeman din București și cel de-al doilea din partea de vest a Capitalei.

Noul magazin a fost construit pe un teren de aproximativ 59.000 de metri pătrați, iar investiția pentru acesta a fost de 29 de milioane de euro.

„Să fii cât mai accesibil într-un oraş mare şi aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv.

Încă de la început, ne-am propus să deschidem în Bucureşti un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute.

Inaugurarea magazinului Dede­man Ghencea este încă un pas important făcut în această direcţie“, a spus Dragoş Pavăl, preşedintele şi cofondatorul Dedeman.

Veste importantă de la Dedeman! Anunțul oficial a fost făcut astăzi. Toți clienții trebuie să știe asta

Ce vor găsi clienții Dedeman în noul magazin

Potrivit unui comunicat al Dedeman, noul magazin are 220 de angajaţi și peste 45.000 de produse la raft.

„În perioada de izolare generată de pandemie, mulți oameni au descoperit utilitatea și plăcerea de a bricola, ocupându-și timpul petrecut acasă cu lucrări de construcții sau renovări, mici reparații, grădinărit și alte proiecte care abia acum s-au bucurat de timpul necesar pentru a fi puse în aplicare”, au scris reprezentanții magazinului în comunicat.

De asemenea, Dedeman are un showroom de mobilă, un showroom de gresie, faianță și mobilier de baie, două sere cu climă controlată (caldă/rece) și o pergolă.

În zona exterioară a noului magazin Dedeman au fost amenajate 631 de locuri de parcare și spații verzi desfășurate pe o suprafață de peste 17.500 de metri pătrați.

În plus, noul magazin Dedeman are patru stații duble de încărcare a mașinilor electrice, unde pot fi încărcate până la opt mașini, în același timp.

Totodată, pe acoperișul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază de energie verde.

După deschiderea magazinului Dedeman Ghencea, rețeaua va ajunge la un total de 53 de magazine deschise la nivel național.

În prezent, la acest moment, frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, pregătesc, între altele, un proiect imobiliar, în nordul Bucureștiului.

Cei doi antreprenori sunt și în discuții pentru construcția unui stadion. Frații Pavăl au cumpărat o vilă-monument în centrul Bucureștiului, aflată lângă palatul lui Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...