Lovitură grea pentru familia Alexandrei Măceșanu! Veste dureroasă la scurt timp înaintea sărbătorilor de iarnă

Noi decizii cu privire la Alexandra Măceșanu, una din fetele dispărute din Caracal.

Detalii de ultimă oră cu privire la ancheta aflată în plină desfășurare din Cazul Caracal. De această dată este vorba de Alexandra Măceșanu, una din cele două fete dispărute despre care s-ar presupune că ar fi fost ucisă tot de Gheorghe Dincă. Și de această dată, rudele Alexandrei Măceșanu au reacționat cu privire la noile decizii care s-au luat în acest caz.

Familia Măceșanu, chemată la DIICOT

Rudele elevei dispărute în vârstă de 15 ani au fost oficial chemate de DIICOT luni, 23 decembrie 2019 pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei, transmite Mediafax. Acest lucru, înseamnă, teoretic că Alexandra Măceșanu nu mai este în viață.
Aspectul însă care este cu adevărat neobișnuit constă în faptul că Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a transmis astăzi pe pagina sa de Facebook că familia adolescentei dispărute nu ar dori de fapt să ridice acest certificat întrucât neagă cu înverșunare și nu acceptă o asemenea veste cumplită.

„NU RIDICAM CERTIFICATUL DE DECES! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani😡. Si asta in timp ce familia Dinca, complice la rapirea Alexandrei este libera si DERBEDEUL de Daniel Dinca este liber sa faca orice, eventual sa si omoare. DECIZIA familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: NU VOM RIDICA ACEST CERTIFICAT. NU RECUNOASTEM DECESUL ALEXANDREI IN ACEL BUTOI. Probele prezentate pana acum sunt indirecte, putine si cu marii dubii(raportul INML). Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricaror precizari cu privire la CINE l-a emis! Si cand. Luni, 23 Decembrie (bine ca nu ne-au chemat in ziua de Craciun…) vom da o declaratie clara prin care refuzam sa ridicam un astfel de document fara corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja impotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decat atat fara ca Alexandra sa fie cautata de DIICOT si sa fie investigata temeinic pista traficului de persoane desi exista foarte multe probe in acest sens!
#oromanieputernicasimoderna
#oromaniefaraclanuri
#oromaniefaraviolenta
#112vreausatraiesc”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată oficial la sediul DIICOT săptămâna viitoare, luni, atunci când urmează să fie audiat ca martor în cadrul aceleiași instituții și unchiul Alexandrei. Rămâne de văzut care este de fapt adevărul în condițiile în care Alexandra încă figurează pe site-ul Poliției Române, la categoria „Copii dispăruți”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI