Unchiul Alexandrei Măceșanu, chemat la audieri în cazul Caracal după 5 luni de la dispariția tinerei: “Sunt foarte multe lucruri pe care le știu”

Redacția IMPACT 20.12.2019, 12:01
Unchiul Alexandrei Măceșanu, chemat la audieri în cazul Caracal după 5 luni de la dispariția tinerei: “Sunt foarte multe lucruri pe care le știu”

Cazul Caracal pare să nu se mai termine, iar interesul pentru această ancheta aflată în plină desfășurare pare să fie la fel de sporit ca și până acum, cu atât mai mult cu cât zi de zi apar noi informații.
Tragedia de la Caracal care s-a soldat cu dispariția celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu continună să ne uimească, cu atât mai mult cu cât Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele de abuz fizic pe care le-a săvârșit împotriva Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănașu, audiat la martor în dosarul Caracal

Astăzi, Alexandru Cumpănașu vine cu noi anunțuri cu privire la desfășurarea anchetei din Cazul Caracal. Fostul candidat la alegerile prezidențiale se va prezenta în fața procurorilor DIICOT, unde va fi audiat ca martor în dosarul dispariției nepoatei lui. Totodată, el precizează că acest lucru se întâmplă la două luni de la solicitarea sa de a fi audiat, după ce, în trecut, a transmis în repetate rânduri că el a aflat numeroase detalii care trebuie să ajungă la urechile autorităților.

Unchiul Alexandrei Măceșanu urmează să fie audiat la sediul DIICOT luni, 23 decembrie 2019, întrunire în care acesta spune că acesta va povesti toate nemulțumirile sale.

Postarea lui Alexandru Cumpănașu de pe Facebook.
Postarea lui Alexandru Cumpănașu de pe Facebook.

„Dragi români, în sfârșit după 2 luni de la SOLICITAREA MEA și la 5 luni de la răpirea Alexandrei, voi fi și eu audiat în calitate de martor în dosarul nepoatei mele. Cum a fost posibil că până acum DIICOT să nu audieze PRINCIPALA PERSOANĂ care a generat informațiile despre acest caz eu nu pot să pricep. De asemenea persoana care le-a sesizat pentru prima dată cazul și competența făcând referire la traficul de persoane.

Poate dacă mă audiau mai devreme multe lucruri se lamureau. Acum este deja târziu: urmele au fost acoperite, infractorii s-au pus la adăpost. Voi veni la DIICOT pentru audiere, luni, 23 Decembrie 2019. Sunt foarte multe lucruri pe care le știu și care trebuie să rămână oficial înregistrate chiar dacă știu că din păcate este o simplă formalitate această audiere…pentru ține ALEXANDRA NU MĂ LAS până nu aflu și nu demonstrez ADEVĂRUL!
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernicasimoderna
#112vreausatraiesc”, este mesajul postat de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook. 

Alexandru Cumpănaşu a fost pus recent sub acuzare de procurorii DNA Constanţa pentru fraudă, după ce a minţit că deţine o diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe