Lovitură dură pentru Dincă, în ziua în care fiul lui a luat la bătaie jurnaliștii. Decizie de ultimă oră în cazul Caracal

Redacția IMPACT 17.12.2019, 17:02
Lovitură dură pentru Dincă, în ziua în care fiul lui a luat la bătaie jurnaliștii. Decizie de ultimă oră în cazul Caracal

Detalii de ultimă oră în cazul Caracal! Tribunalul București vine cu noi vești. Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a recurs la odioasa crimă din Caracal, județul Olt?

Tribunalul București a admis astăzi cererea procurorilor DIICOT de prelungire a măsurii de arest preventiv împotriva lui Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto din Caracal care a răpit-o, abuzat-o și apoi ucis-o cu brutalitate pe Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 18 ani din Caracal.

Magistrații de la Tribunalul București, ultima decizie pentru Gheorghe Dincă

Decizia magistraților nu este, însă, una definitivă. Aceasta poate fi atacată cu contestaţie de apărarea acestuia, transmite Antena 3.
Potrivit normelor legale aflate în vigoare dar şi a celor europene, arestul preventiv nu poate depăşi 180 de zile, astfel că aceasta ar fi ultima prelungire a mandaturului de arestare preventivă emis de primul judecător care a luat contact cu acest caz.
În această situaţie anchetatorii de la DIICOT Structura Centrală mai au maximum 30 de zile să finalizeze toate procedurile din dosarul bărbatului şi să stabilească o soluţie, potrivit aceleiași surse.

Reamintim că în data de 14 aprilie 2019, Gheorghe Dincă ar fi luat-o cu mașina pe Luiza Melencu, o tânără care aștepta la ocazie și a răpit-o prin constrângere cu acte de violență. Tânăra de 18 ani a fost dusă forțat la domiciliul mecanicului în vârstă de 66 de ani din Caracal și abuzată în casa acestuia împreună cu vecinul și bunul său prieten Ștefan Risipiceanu.

Astăzi, fiul lui Gheorghe Dincă alături de sora sa s-au prezentat astăzi la sediul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Prezența celor doi în cadrul insitituției are loc în contextul în care în mass-media circulă informații cu privire la faptul că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane, relateazeă stiripesurse.ro.

În acest sens, copii fostului mecanic auto din Caracal veniseră să depună o sesizare referitoare la acele informații. Acolo, cei doi au explicat că nu au nicio legătură cu acuzațiile de trafic de carne vie care li se aduc de către avocații familiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Dar, se pare că la ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști, pe care i-a bătut cu bestialitate.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată în comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Urmăriți Impact.ro și pe