Loredana Groza şochează din nou. Fanii au rămas muţi de uimire când au văzut-o la bară

Badea Violeta 01.10.2021, 16:13

Loredana Groza face senzație pe rețelele de socializare. Vedeta continuă să-și uimească fanii din mediul online cu aparițiile sale nonconformiste. De data aceasta, artista a publicat un videoclip în care apare dansând la bară, iar imaginile par despinse din filmele pentru adulți.

Loredana Groza, dans senzual la bară

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, șochează cu o nouă apariție pe internet. Vedeta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un videoclip în care apare în timp ce dansează provocator la bară. Cântăreața demonstrează încă o dată că pentru ea vârsta este doar o cifră și nu un lucru care o definește.

Solista arată o formă de invidiat, iar mișcările le-au sucit mințile domnilor de pe internet. Loredana Groza nu ține cont de părerile celor din jur și demonstrează că are mult curaj, fiindcă imaginile par despinse dintr-un film interzis celor cu vârsta de sub 18 ani.

Amintim că nu este pentru prima dată când artista își arată talentul de a dansa la bară. Anul trecut, vedeta a filmat un videoclip în care apărea într-o ipostază asemănătoare. Din păcate pentru artistă, cei de la Youtube au șters imaginile provocatoare, iar piesa „Sex pe canapea” nu a apucat să facă prea multe vizualizări. În urma acestei decizii, Loredana Groza s-a declarat extrem de dezamăgită.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor”, a precizat atunci Loredana Groza, la un post de radio.

Loredana Groza danseaza la bara 1
Loredana Groza danseaza la bara 

Cum au reacționat internauții

La scurt timp după ce a publicat videoclipul de pe Instagram, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Ca de obicei, părerile sunt împărțite. Unii o susțin și o apreciază pentru curajul de care dă dovadă, în timp ce alții o critică în termeni duri.

„Criza femeii de 50 de ani”

„Și-ar dori multe femei să aibă așa formă fizică”

„Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr!”

„Ești divinp…un exemplu pt mulți și multe!!!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...