Loredana Groza, despre motivul spitalizării. “Am aflat cu stupoare”

Ioana Bucur 21.09.2021, 22:46
Loredana Groza, despre motivul spitalizării. “Am aflat cu stupoare”

Loredana Groza a oferit informații noi despre motivul pentru care a ajuns, în urmă cu câteva zile, pe mâinile medicilor. Jurata „X Factor” a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar fi fost internată la Spitalul Matei Balș din Capitală, infectată cu SARS-CoV-2.

Loredana Groza: „Nicio legătură cu Covid-ul” 

Loredana Groza a intrat în direct, marți seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, infirmând zvonurile care circulau în spațiul public cu privire la problemele ei de sănătate și motivul spitalizării. Artista a negat că ar fi infectată cu SARS-CoV-2, precizând că este acasă, nu internată la Matei Balș.

„Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat.

Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală”, a spus Loredana Groza, la Sinteza Zilei.

Jurata „X Factor” a ținut să precizeze că show-ul de talente urmează să intre într-o nouă etapă, Bootcamp-ul, și că filmările se vor relua peste câteva zile.

„Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false. Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Starul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok.

Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar.

De abia aştept să revin la Iaşi. Uneori, chiar şi atunci când îţi spui punctul de vedere, nu eşti crezut. Trăim într-o ţară şi într-o lume în care, de multe ori ştirile false au mai multă căutare decât adevărul”, a adăugat artista.

Loredana Groza, despre motivul spitalizării
Loredana Groza, selfie în ambulanță

Artista vrea să își facă și a treia doză de vaccin anti-Covid-19

Vaccinată cu ambele doze de vaccin anti-Covid-19 „de câteva luni bune”, Loredana i-a dezvăluit lui Mihai Gâdea că intenționează să facă și cea de-a treia doză, explicând că, din punctul său de vedere, „e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent”.

„Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu şi cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val.

Nimeni nu şi-a dorit lucrul acesta, dar se pare că, din cauza acestei inerţii şi a acestor ştiri false, în care practic ne înecăm în fiecare zi atunci când deschidem internetul, televizorul, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul, în fiecare zi.

Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să informezi corect şi din mai multe surse şi să ai întotdeauna acest discernământ care cred că este una dintre super-puterile de care avem nevoie în aceşti ani şi în aceste clipe pe care le trăim cu toţii”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.