Cum se simte Loredana Groza, de fapt, după externarea din spital. Imaginile astea o dau de gol

Iancu Andreea 29.09.2021, 13:16
Cum se simte Loredana Groza, de fapt, după externarea din spital. Imaginile astea o dau de gol

Loredana Groza, una dintre vocile etalon ale lumii muzicale autohtone, le-a dat emoții fanilor săi după ce a postat în mediul online, în urmă cu mai multe zile, un selfie dintr-o ambulanță. Vedeta părea să nu se simtă foarte bine și chiar a avut nevoie de câteva îngrijiri medicale pentru a se reface. Deși mulți au crezut că este vorba despre Covid-19, artista a infirmat aceste zvonuri. În plus, imaginile recente de pe contul său de socializare dezvăluie cum se simte, de fapt, Loredana Groza după externarea din spital. Vedeta, care i-a obișnuit pe toți cu energia sa debordantă, a lăsat să se vadă care este starea sa actuală, după episodul care i-a îngrijorat pe admiratorii săi.

Cum se simte Loredana Groza după externarea din spital

Artista, în vârstă de 51 de ani, și-a obișnuit fanii cu spiritul său vesel și personalitatea energică, astfel că mulți s-au speriat când au văzut că vedeta a postat, în urmă cu mai multe zile, un selfie în care se distingea faptul că se află într-o ambulanță. Având în vedere contextul epidemiologic actual, mulți s-au grăbit să afirme că ar putea fi infectată cu Covid-19, însă vedeta a infirmat aceste zvonuri. Loredana a vorbit despre cum se simte imediat după externarea din spital, recunoscând că a fost vorba despre prea multă oboseală acumulată.

Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum!, a scris artista.

Cum se simte Loredana Groza după externarea din spital
Imaginea care a stârnit controverse privind starea de sănătate a artistei

A început filmările pentru X Factor

Lori este implicată într-o mulțime de proiecte de televiziune, printre care se numără posturile de jurat în show-urile X Factor și Next Star. Artista a împărtășit chiar recent faptul că a reînceput filmările pentru emisiunea în căutare de factor X astfel că a putut să îi întâlnească pentru prima oară pe concurenții care fac parte din echipa sa.

Bootcamp day! O să mă întâlnesc cu echipa mea pentru prima dată! De-abia aștept! Vă țin la curent!, dezvăluia în urmă cu o zi jurata X Factor.

Plină de energie, vedeta s-a apucat de treabă și a început antrenamentele cu membrii echipei sale, pe care trebuie să îi pregătească pentru a impresiona publicul și restul juraților. Prima întâlnire a fost una de bun augur, vedeta recunoscându-i pe cei care au impresionat-o încă de la primele note muzicale, în preselecții.

Ce faceți? Mama, stai să mă uit. Sunteți mai mișto acum. Wow!, au fost primele reacții ale artistei în timp ce îi admira pe tinerii care urmează să îi asculte sfaturile.

Cum se simte Loredana Groza după externarea din spital
Lori a revenit la filmările pentru X Factor
Urmăriți Impact.ro și pe