Loredana Groza, prima declaraţie după internarea în spital. Ce se întâmplă cu vedeta, de fapt

Ana Anitoiu 21.09.2021, 13:13

Loredana Groza a făcut prima declaraţie după ce a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș” din Capitală. Artista a dezvăluit în ce stare se află.

Primul mesaj al Loredanei Groza după ce a fost internată în spital

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a lăsat  să se înțeleagă că motivul pentru care a ajuns în spital a fost epuizarea, în contextul în care în ultima perioadă a avut multe evenimente, filmări și înregistrări.

”Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză.

Din fericire, sunt mult mai bine acum!”, le-a transmis Loredana fanilor ei, alături de mesajele în limba engleză: ”Aveți grijă de voi” și ”Toată dragostea mea pentru voi toți!”.

Loredana Groza, prima declaratie dupa internarea in spital. Ce se intampla cu vedeta, de fapt
Loredana Groza

Adevăratul motiv pentru care Loredana Groza a ajuns în spital

Pe de altă parte, jurnaliștii de la Ciao.ro au scris că Loredana Groza ar avea Covid-19 și că acesta ar fi motivul internării ei la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș”. Acolo mai sunt internați cu noul coronavirus Elena Merișorenu, Viorica de la Clejani și Sorin Oprescu.

”Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”, au spus surse din Antena 1 pentru Playtech.ro.

În primul ei mesaj de la internarea în spital, Loredana Groza a lăsat de înțeles că varianta corectă este cea anunțată de surse din Antena 1 și că nu ar fi vorba despre Covid-19.

Indiferent de motivul pentru care a fost nevoie ca ea să fie internată în spital, Loredana Groza a primit numeroase mesaje de la fani pe rețelele de socializare. Oamenii i-au scris, printre altele: ”Însănătoșire grabnică!”, ”Ești un om minunat. Multă sănătate!”, ”Ești o femei puternică”.

Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep

Internarea ei în spital a avut loc la scurt timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Pentru acest eveniment, Loredana Groza a ales o ținută mai cuminte decât de obicei,

Mai exact, Loredana Groza a purtat o salopetă elegantă de seară, în nuanțe de turcoaz, iar decolteul, deși prezent, i-a fost acoperit de un voal.

”Am făcut un colaj special pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor.

Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.”, a spus Loredana Groza înainte de nuntă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...