Loredana Groza, aspru criticată de fani pentru imaginea în care se văd prea multe. „E un concurs, care se dezbracă mai bine”

Ioana Bucur 09.02.2021, 20:06

Se simte bine în pielea ei și nu se ferește să o arate. Loredana Groza a fost aspru criticată pentru imaginea în care se văd prea multe. Ce i-au reproșat fanii.

Loredana Groza, aspru criticată de fani pentru imaginea în care se văd prea multe

Loredana este un artist în toată puterea cuvântului. Cu o carieră de aproape patru decenii în spate, timp în care s-a reinventat ori de câte ori a simțit nevoia, a demonstrat că orice apariție a sa este un spectacol. Mereu provocatoare, nu a ezitat niciodată să își arate trupul, fie că se întâmpla în paginile celebrei reviste Playboy sau într-una dintre cele mai recente fotografii publicată pe Instagram…

Abia întoarsă dintr-o vacanță fabuloasă în Mexic, Loredana Groza a plecat din nou din România, destinația aleasă de această dată fiind Maldive. Jurata „X Factor” pare că se simte excelent și postează în fiecare zi imagini de pe plajele exotice sau din resortul de lux în care este cazată. Însă una dintre aceste fotografii i-a adus critici dure de la fani. Artista s-a lăsat fotografiată pe marginea unei piscine, privind spre ocean. Acoperită doar de un șal foarte subțire și transparent, ridicat de vânt, puține lucruri sunt lăsate imaginației.

„E un concurs, care se dezbracă mai bine”

Loredana Groza a fost aspru criticată de fani pentru imaginea în care se văd prea multe:

„Sunt bărbați care jignesc, alții privesc, alții salivează, alții visează…toate astea se întâmplă când voi celebrele cântărețe, actrițe ș.a.m.d., ați cam luat-o razna punând poze cu voi dezbrăcate după N operații, crezând că sunteți wow. Chiar nu sunteți. Este un concurs prostesc între voi „divele”, care se dezbracă mai mult și care arată mai bine. Nu mai contează vârsta, educația, talentul în meseria pe care o ai…nu mai contează nimic, decât să fiți precum oile…vă luați unele după altele, contând doar banii și faima, deși atât de mulți bărbați sunt cu mâna în pantaloni când văd pozele cu voi”, i-a scris un fan, în secțiunea de comentarii.

Loredana Groza, aspru criticată de fani pentru o fotografie
Loredana Groza, aspru criticată de fani pentru o fotografie

Loredana Groza, surprinsă în brațele unui tinerel

Se pare că Loredana nu este în Maldive doar pentru relaxare, ci pregătește un nou proiect. Artista publicat recent o imagine în care apare în brațele unui tânăr misterios, dând de înțeles că lucrează la un videoclip pentru o nouă piesă. „Urmează, în curând, un nou proiect”, a scris ea, în descrierea fotografiei.

Departe de ochii publicului, Loredana trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de douăzeci de ani, alături de soțul său, Andrei Boncea, un producător de film care are toate motivele să fie mândru de producțiile cinematografice la care a contribuit, în palmaresul său numărându-se filme ce au avut un succes impresionant, precum „Supraviețuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor”, „Garcea și oltenii”. A fost implicat și în numeroare proiecte străine, dar care au fost filmate în România. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt „Amen” – a cărei regie este semnată de Costa Gavras, „Callas Forever” – filmul lui Franco Zeffirelli și „Modigliani” lui Mick Davis, în care Loredana Groza a avut și o apariție. Unul dintre filmele produse de soțul Loredanei Groza, „Joyeux Noel”, regizat de Christian Carion, a primit o nominalizare la Premiile Oscar, în anul 2006, la categoria „Cel mai bun film străin”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...