Foto EXCLUSIV. Loredana Groza, aroganţă în plină pandemie. Pe ce moft a plătit o avere cântăreaţa

Stan Filon 03.02.2021, 12:25

Loredana Groza este una dintre cele mai mari vedete din România. A fost celebră pe vremea lui Ceaușescu și este și mai celebră în prezent. Este, de fapt, una dintre puținele vedete care s-au menținut în top atât înainte de 1989, cât și după aceea, când piața showbizz-ului a înregistrat o adevărată explozie.

Loredana Groza, aroganţă de 150.000 de euro în plină pandemie

Apar artiști an de an, dar puțini rămân în spațiul public. Loredana Groza este aici să rămână. Artista se reinventează, face ce face și ajunge pe primele locuri în topurile muzicale și în inimile românilor. În plus, parcă întinerește în fiecare an.

Așadar, vedetei îi merge din plin în toate direcțiile, chiar și în plină pandemie. Acum, când foarte mulți artiști de top se plâng că nu mai au concerte și cer chiar și ajutor de la stat, Loredana Groza a făcut o adevărată aroganță. Vedeta și-a cumpărat o mașină de fițe, pe care a scos-o deja prin oraș.

Loredana Groza, aroganta de 150.000 de euro în plina pandemie
Loredana Groza, aroganta de 150.000 de euro în plina pandemie

Vedeta și-a cumpărat un adevărat bolid de lux

Loredana Groza întoarce acum toate privirile chiar și cu mașina ei de 150 de mii de euro. Vedeta și-a cumpărat recent un Range Rover Velar, cu care face furori în trafic. paparazzy Impact.ro au surprins-o pe vedetă prin București, în superba ei mașină.

Cântăreața a fost surprinsă ieşind din sediul IQOS de la Victoriei. În maşină cu Loredana a urcat pe bancheta din spate un bărbat, apoi au plecat într-o direcție doar de ei cunoscută. Loredana Groza arată bestial la cei 50 de ani ai săi. Spune că nu a suferit intervenții chirurgicale de înfrumusețare, deși mai toți experții o contrazic. Ea spune că sportul și o atitudine pozitivă a schimbat-o atât de mult.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.

Arată din ce în cemai bine, dar spune că nu s-a ”tunat”

”Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.
 
E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, mai spunea vedeta pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...