Lora va prezenta o emisiune importantă pe Pro TV. Decizia șefilor postului

Iancu Andreea 08.01.2021, 12:59
Lora va prezenta o emisiune importantă pe Pro TV. Decizia șefilor postului

Noul an aduce vești bune pentru telespectatorii Pro TV. Lora a anunțat că va reveni în televiziune, în cadrul uneia dintre cele mai importante emisiunii ale postului. Decizia șefilor din Pache Protopopescu este cu atât mai neașteptată cu cât vine alături de plecarea uneia dintre prezentatoarele din grilă.

Lora revine la Pro TV. Ce emisiune va prezenta vedeta

Vestea că artista urmează să reapară pe micile ecrane a fost deja primită cu mare bucurie de fanii săi. Lora urmează să se reîntoarcă în platoul de la “Vorbește lumea”, unde va face echipă bună cu simpaticul Cove. Cei doi preiau frâiele distracției matinale de la Pro TV după ce Adela Popescu, actuala prezentatoare, a anunțat că este, din nou, însărcinată. Astfel, ea urmează să ia o pauză de la munca din televiziune și să se ocupe de familia sa alături de Radu Vâlcan.

Nu îmi fac absolut nicio grijă. Cove va rămâne alături de Lora, care este o parteneră de nădejde și sunt absolut sigură că-mi vor lumina diminețile pe care le voi petrece în fața micului ecran, în timp ce ei vor fi pe canapea în studio, a spus Adela.

Cea care preia ștafeta este Lora, ce urmează să îi întâmpine pe telespectatori încă de săptămâna viitoare, de la ora 10:30, de luni până vineri Artista s-a mai aflat în postura de prezentator al emisiunii și la finalul anului 2018, când, din nou, a înlocuit-o pe Adela. De această dată, Lora este mai fericită cu niciodată că va reveni pe micile ecrane și promite că publicul se va bucura alături de ea de energie bună.

Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!, a mărturisit vedeta.

Adela Popescu părăsește pentru moment platoul de la
Adela Popescu părăsește pentru moment platoul de la “Vorbește lumea”
foto – Facebook

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil

În ciuda faptului că anul ce tocmai a trecut a fost unul care ne-a provocat pe toți, începutul lui 2021 aduce vești bune. Cel puțin pentru familia Adelei Popescu vestea că vedeta este însărcinată pentru a treia oară aduce multă bucurie. În ediția de vineri, 8 ianuarie, Adela și-a anunțat colegii că urmează să ia o pauză de la diminețile alături de Cove și de publicul “Vorbește lumea” pentru a se îngriji de familia sa. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că noua sarcină a fost una așteptată.

Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă, a povestit Adela în exclusivitate la “Vorbește lumea“.

Decizia de a rămâne acasă a fost extrem de bine cântărită de către Adela și Radu. Cei doi s-au gândit că ar fi mai bine ca în această perioadă încă agitată din punct de vedere epidemiologic ar trebui ca viitoarea mămică să se protejeze.

Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, de glumeau colegii că mai am puțin și nasc acolo, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez. Chiar dacă la platou au fost luate toate măsurile de precauție încă de la începutul pandemiei, mă simt și mai în siguranță dacă voi sta acasă, a declarat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe