Cum a anunțat Adela Popescu faptul că e însărcinată a treia oară. Unde au trimis-o colegii de la Pro Tv

Alexandru Râmnic 08.01.2021, 12:00
Cum a anunțat Adela Popescu faptul că e însărcinată a treia oară. Unde au trimis-o colegii de la Pro Tv

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil. Anunțul a fost făcut în direct, la emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV, acolo unde este co-prezentator. ”Vreau să fac un anunț”, și-a început Adela discursul, după ce a fost încurajată de Gabriel Coveșeanu, colegul de platou.

Adela Popescu e însărcinată cu al treilea copil. A recunoscut totul în direct

Adela Popescu a recunoscut că este însărcinată din nou și ea și Radu Vâlcan vor avea al treilea copil al cuplului. Totul s-a petrecut chiar în timpul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV, pe care o prezintă împreună cu Cove. ”O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil”, au fost primele cuvinte ale Adelei Popescu.

Vedeta tv și-a arătat apoi burtica. ”Așa arată Dana Rogoz când e însărcinată în șase luni”, a glumit ea.  Adela a povestit și cum a ajuns să afle că e însărcinată, explicând că colegii au fost cei care s-au prins primii. ”S-au bucurat mult și bunicii. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat”, a mai spus prezentatoarea. Pentru ea au urmat momente impresionante în timpul emisiunii. Colegii i-au făcut surprize și au sunat la frații ei, Călin și ”Bobo„ care i-au transmis mesaje de încurajare.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. Și bărbatul este prezentator de televiziune, el prezentând Insula Iubirii (Antena 1).

”Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara e momentul de relaxare, cel în care avem puțin timp pentru noi. Încercăm să ne împărțim sarcinile și așa evităm tot felul de divergențe care pot apărea”, mărturisea Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...