Motivul pentru care Adela Popescu a rămas fără co-prezentator la Vorbește Lumea. Ce s-a întâmplat cu Cove

Ana Anitoiu / 04.01.2021, 13:03

Adela Popescu a rămas fără co-prezentator la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV. Gabriel Coveșeanu, cunoscut de telespectatori drept Cove, a spus care a fost motivul pentru care a fost nevoit să iasă din peisajul show-ului. El a intrat în direct printr-un apel, ca să explice de ce a trebuit să se retragă.

Care este motivul pentru care Adela Popescu a rămas fără co-prezentator la Vorbește Lumea

Mai exact, Cove, co-prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea”, a fost nevoit să intre în izolare, la locuința lui, în contextul pandemiei de coronavirus. El a dezvăluit că i-a fost teamă, precum și cum se simte și ce a început să facă acasă, pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut.

”Eu am avut o teamă când am intrat în izolare. Mă încolțea o teama. M-am apucat acum de sport. Fac abdomene, genoflexiuni. M-am ascuțit la față ca lupta de clasă. Iau vitamine multe. Mi-a dat și ceva de memorie, ca să nu uit să iau pastilele. Am comandat mâncare și mi-a fost lăsată pe preș, la ușă. În rest, sunt foarte bine”, a spus Gabriel Coveșeanu, în intervenția sa la ”Vorbește Lumea”, ce a fost prezentată doar de Adela Popescu.

Motivul pentru care Adela Popescu a ramas fara co-prezentator la Vorbeste Lumea. Ce s-a intamplat cu Cove
Cove si Adela Popescu

Cove, despre pandemia de coronavirus: ”E un lucru care ne poate afecta pe toți”

De asemenea, anterior, într-un interviu, Cove a spus că pandemia de coronavirus poate afecta pe toată lumea. Prezentatorul TV, care obișnuia să o însoțească pe Adela Popescu la ”Vorbește Lumea”, a mai spus că acum este nevoie de solidaritate și atenție la cei din jur.

”E un lucru care ne poate afecta pe toți și dacă reușim să fim uniți, dacă reușim să înțelegem că e nevoie de solidaritate, e nevoie să fim atenți și la ceilalți, nu doar la egoul nostru. Ce este până la urmă important în viață pentru noi? Să cumpărăm așa tot felul de lucruri de care nu avem nevoie, doar pentru a le avea sau e mai important să fii aproape de ai tăi, să stai cu ei, să petreci mai mult timp cu ei”, a spus el, pentru DCNews.

Cove, despre pericolul în care se află românii

Totodată, Cove a spus că mulți români riscă să nu înțeleagă nimic din situația pe care a generat-o pandemia de coronavirus și să se întoarcă la o greșeală pe care obișnuiau să o facă înainte. Prezentatorul TV este de părere că fiecare persoană trebuie să învețe ceva important din ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

”Toată lumea se plângea înainte că nu au timp să stea cu copiii. Acum toată lumea se plânge că i-au obosit copiii. Cred că dacă nu vom reuși să ne împăcăm cu noi, nu vom înțelege nimic din toată povestea asta. (…) Nu știu dacă vom ieși altfel din pandemie, dar poate ar trebui să învățăm ceva. Să ne acordăm mai mult timp nouă și celor dragi, pentru că viața ne va izbi din nou cu putere, ne vom da seama că până la urmă trebuie să trăim, să funcționăm și tot așa. Cred că ar trebui să înțelegem că suntem dependenți cumva unii de ceilalți”, a spus Cove.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI