Filme cu Adela Popescu. S-a îndrăgostit chiar în telenovele

Daria Petrescu 08.10.2020, 08:33
Filme cu Adela Popescu. S-a îndrăgostit chiar în telenovele

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de pe micul ecran. În prezent, aceasta prezintă Vorbește Lumea, alături de Cove, la Pro TV. Este căsătorită cu Radu Vâlcan și au împreună doi băieți. O fire energică și mereu cu zâmbetul pe buze, Adela a devenit o persoană îndrăgită, încă de pe vremea când juca în telenovele, la Acastă TV. Puțini sunt însă, cei care știu în ce filme a apărut, de fapt, vedeta.

Adela Popescu s-a îndrăgostit pe platoul de filmare

Adela Popescu, care împlinește 34 de ani pe 8 octombrie,  are acum o carieră de succes, o familie care îi este întotdeauna aproape și doi copii care îi înseninează viața. La începutul carierei sale însă, Adela a avut parte de o poveste de dragoste, extrem de mediatizată. Ea a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare.

Adela Ppescu și actorul Dan Bordeianu
Adela Ppescu și actorul Dan Bordeianu

Atunci când filma pentru serialul Lacrimi de iubire, Adela Popescu și-a înregistrat și primul său album de muzică. Acesta s-a numit chiar Lacrimi de iubire.

Începând cu anul 2005 Adela a fost  protagonista producțiilor românești Acasă, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Iubire ca în filme în 2006, Îngerașii în 2008 sau Aniela în 2009.

În anul 2010, a primit un rol în telenovela Iubire și Onoare, iar în 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața.  La sfârșitul anului 2011 se alătură trupei DJ Project unde o înlocuiește pe Giulia Anghelescu.

Cum și-a cunoscut soțul, pe Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010, pe vremea când filmau pentru serialul Iubire și Onoare. După cinci ani de relație, cei doi s-au căsătorit.  În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru.  În decembrie 2018 li s-a născut cel de-al doilea copil, Andrei.

Adela Popescu spune că nu mai are niciun dubiu și că este convinsă că Radu este jumătatea ei. Ea a făcut în cadrul unui interviu, dezvăluiri pe care publicul nu le ştie despre prezentatorul de la Antena 1.

Ce spune despre relația cu soțul ei

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă.

Adela și Radu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi
Adela și Radu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi

Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie şi familiei noastre şi că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată şi în niciun context nu m-a pus în vreo situaţie neplăcută.

Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă şi Radu a refuzat-o, pentru că aşa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort şi mie asta mi se pare admirabil, pur şi simplu! Iar ciudăţeniile pe care le are pălesc în comparaţie cu ceea ce-mi oferă”, a spus Acela Popescu recent, despre soțul ei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe