Locul superb în care Cristina Spătar și soțul ei vor pleca în luna de miere. Mulți români visează să ajungă aici

Stan Filon 27.06.2023, 08:46

S-a aflat în ce loc superb își vor petrece Cristina Spătar și soțul ei luna de miere! Cei doi s-au căsătorit religios pe data de 24 iunie și alături le-au fost nu mai puțin de 500 de invitați, care au mâncat și au bătut și s-au simțit de minune până în zori.

Locul superb în care Cristina Spătar și soțul ei vor pleca în luna de miere

Așadar, după o petrecere de nuntă ca în filme, Cristina Spătar și alesul inimii sale, omul de afaceri Vicențiu Mocanu, vor pleca în luna de miere. Și nu va fi o simplă călătorie, ci va fi o adevărată aventură. Cei doi miri au de gând să meargă în mai multe vacanțe și nu singuri, ci însoțiți de cele două perechi de nași pe care i-au avut la nuntă.

În luna de miere… sunt mai multe luni de miere, mai fracționat ”, a declarat Vicențiu Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV. ”O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive, cred ”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Locul superb in care Cristina Spatar si sotul ei vor pleca in luna de miere
Locul superb in care Cristina Spatar si sotul ei vor pleca in luna de miere

Două perechi de nași

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanumiri au ales să fie cununați de două perechi de nași, căci cei care le-au devenit părinți spirituali, făcând și ei parte din lumea muzicii, le sunt foarte apropiați de mulți ani. Unii dintre nași au fost nevoiți să se consulte cu duhovnicul lor, înainte de a decide să cunune.

”Ne simțim mai mult decât onorați să îi avem nași pe fiul lui Nicolae Botgros și pe Ion Paladi. Sunt o mare familie”, au mai spus cei doi miri.

De cealaltă parte, Ion Paladi a declarat că s-a simțit onorat atunci când afaceristul din Vâlcea i-a propus să îl cunune. Nasul a recunoscut că a fost nevoit să-și întrebe mai întâi duhovnicul, deoarece puteau fi probleme, deoarece Cristina Spătar i-a botezat fiul.

“Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună. Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema”, a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar, conform Click.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...