Alina Laufer, declaraţii emoţionante după naşterea prematură a gemenilor. „Am momente în care cad”

Nicu Stan 18.02.2021, 15:57

Alina Laufer, declaraţii emoţionante după naşterea prematură a gemenilor. Ce se întâmplă cu vedeta, citiți în articolul de mai jos.

Alina Laufer, declarații cutremurătoare după nașterea gemenilor care s-a născut prematur. ”Băiețelul mai are probleme de respirație”

Alina Laufer a făcut declaraţii emoţionante după naşterea prematură a gemenilor. Vedeta este hotărâtă să stea în sital atâtat tim cât va fi nevoie, pentru ca micuții să fie bine.

Unul dintre gemeni, băiețelul vedetei, încă mare are probleme cu respirația. Astfel, tânăra și-a arătat toată încrederea în medici și este hotărâtă să plece cu gemenii din spital mari și frumoși.

Alina Laufer, susținută de toată lumea

Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor.

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi”, a spus Alina Laufer, la Teo Show.

Anunțul lui Ilan Laufer despre naștere gemenilor

Alina Laufer, după mai multe încercări de a rămâne gravidă, Alina Laufer a năcut, prematur, doi bebeluși, o fetiță și un băiețel. Anunțul a fost făcut chiar soțul vedetei, de Ilan Laufer.

Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a scris Ilan Laufer pe 15 februarie, ziua când soția sa a născut.

Ce spunea Alina Laufer cu câteva zile îninte să nască

Cu câteva zile înainte de a naște, tânăra mămică dădea detalii despre starea ei de sănătate și sarcina care ajunsese la 7 luni. ”Slavă Domnului acum sunt bine. Tocmai ce am făcut un set de analize de dimineață și am aflat că atât eu, cât și bebelușii suntem bine.

Exista un pericol de infecție, pentru că mi s-au fisurat membranele la fetiță. Mi-au ieșit leucocitele foarte bune, asta înseamnă că pot să-i mai țin puțin în burtică. Acum am o perfuzie, am nevoie de fier, pentru că am hemoglobina scăzută, dar mă simt în siguranță și protejată aici în spital. Nu o să pot reveni acasă până nu nasc”, spunea Alina Laufer pe 10 februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe