O vedetă a Pro TV nu va mai apărea la știri. E însărcinată și urmează să nască gemeni

Ana Anitoiu 07.04.2021, 11:24

O vedetă a Pro TV nu va mai apărea la știri, pentru că este însărcinată și urmează să nască gemeni. A făcut anunțul în direct, dar și pe rețelele de socializare. Ea a povestit că a încercat timp de cinci ani să devină mamă și că a avut parte de emoții la începutul sarcinii. În plus, a dezvăluit ce pofte ”românești” are.

O vedetă a Pro TV a rămas însărcinată și nu va mai apărea la știri

Acum aflată în cea de-a șaptea lună de sarcină, cu gemeni, Ramona Păuleanu, în vârstă de 36 de ani, nu va mai apărea la rubrica Meteo de la Știrile Pro TV. Frumoasa brunetă a făcut marele anunț în direct: ”Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade”.

Totuși, ulterior, Ramona Păuleanu a fost mai darnică cu detaliile. Vedeta Pro TV a spus că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deși în același timp și-a făcut tot felul de griji. Ea a explicat că grijile ar putea veni din faptul că și-a dorit mult această sarcină și a așteptat-o timp de peste cinci ani. Ea a precizat că cei mici i-au dat emoții și că nu i-a fost bine de la început, dar acum ce a fost greu a trecut. ”Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a precizat ea.

O vedeta a Pro TV nu va mai aparea la stiri. E insarcinata si urmeaza sa nasca gemeni
Ramona Pauleanu este insarcinata

Ce pofte are vedeta Pro TV care a rămas însărcinată

În urmă cu ceva timp, Ramona Păuleanu a dezvăluit și ce pofte are ca viitoare mămică de gemeni. Frumoasa brunetă a publicat pe contul ei de Instagram o poză cu o farfurie cu clătite și a explicat cum a preferat să le mănânce. Mai exact, cu gem în care a amestecat înainte nucă măcinată. Vedeta Pro TV s-a fotografiat cu burtica la vedere și a prezentat pe rețelele de socializare și ce prieten îi va aștepta pe cei mici acasă – o pisică pe nume Sofi.

”Sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată. Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”, a scris Ramona Păuleanu.

Unde a lucrat vedeta Pro TV înainte de a se angaja în televiziune

Ramona Păuleanu a povestit în urmă cu ceva timp că înainte de a se angaja în televiziune a avut un loc de muncă extrem de diferit. Bruneta a lucrat timp de aproximativ jumătate de an într-un magazin de construcții, când avea 18 ani. Ulterior, și-a făcut drum către o carieră în televiziune, deși nu i-a fost deloc ușor.

”Am vrut să aleg acest drum, cu o pasiune nebănuită, în momentul în care s-a declanșat și criza financiară în România, și toată piața muncii era blocată. Am făcut practică la Pro TV, de unde nu mă mai lăsam dusă, apoi la B1 și Antena, ca la finalul acelor luni să primesc telefonul mult visat, să fiu întrebată dacă aș vrea să lucrez la Pro TV. În total, cred că am adunat un an de zile în care m-am perindat de ici, pe colo, fără plată, să învăț meserie, să fiu aproape în momentul în care se ivea vreo șansă. Îmi place să cred că, cel puțin în primii ani de Pro TV, am adus un suflu nou. Vreo doi ani am acoperit un domeniu pentru care nu găsești ușor omul potrivit: camerele ascunse. Am făcut atât de multe și am demonstrat atât de multe nereguli, poate mărunte în aparență, dar însemnate în întreaga construcție a unei țări”, a spus ea, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe