Lili Sandu, somată de colegi să se mărite. Shurubel: “Hai, Silviu, faceți pasul! Am plicul pregătit” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 18.07.2023, 16:36

Lili Sandu alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu reprezintă formula câștigătoare de la pupitrul emisiunii matinale, “Vorbește lumea”, de la Pro TV, care a împlinit, zilele trecute, 8 ani.

De-a lungul timpului, formatul a avut mai mulți prezentatori TV, veterana fiind Adela Popescu, care a fost de la începutul acestui proiect. Cei trei colegi se înțeleg bine atât în fața camerelor de luat vederi, cât și în spatele lor.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Lili Sandu, Shuribel și Bogdan ne-au spus impresiile când s-au văzut prima oară în emisiune, dar și detalii de culise din relația dintre finul Shurubel și nașul Bogdan Ciudoiu.

La un moment dat, cei doi au luat-o în colimator pe Lili Sandu care este încă necăsătorită, oferindu-se să-i fie nași. Nu ratați un interviu cu mult umor și pe alocuri cu o doză de seriozitate.

Mai în glumă, mai în serios, Andrei Lăcătus alias Shurubel a afirmat că are darul pregătit pentru nunta colegei Lili Sandu, îndemnându-l pe Silviu Țolu, logodnicul ei, să treacă la fapte.

Care au fost primele impresii când v-ați văzut prima oară în platou?

Bogdan: Uau, m-am uitat în ochii lui Shurubel și am zis: uau, ce frumoasă e Lili!

Lili: Am crezut că ziceai de Shurubel: uau, ce bine arată Shurubel în al doilea sezon!

Shurubel: M-am uitat în ochii lui Bogdan și am zis: uau, încă un an cu tine!

Citește și: Ce face Lili Sandu pentru a se încărca cu energie când fiul ei este la grădiniţă. Puţine mame reuşesc asta

Hai că voi sunteți prieteni vechi!

Shurubel: Prea vechi ar zice unii. Prietenie prietenie, dar nu se mai termină o dată! Adică, serios! (râde)

Lili: Se alintă ei!

Bogdan: Sper că glumește, aș afla și eu ceva în premieră!

Shurubel: Acum e și nașul meu! Adică nici nu știu, nu înțeleg, când, ce, unde mergem.

Bogdan: Sunt naș de cununie. Te-am adus cu mașina la eveniment? Te-am luat de acasă?

Shurubel: Da, așa e.

Bogdan: Sunt de nădejde?

Deci trebuie să asculți de părintele spiritual.

Shurubel: Serios acum este prietenul meu atât de apropiat, încât i-aș lăsa pe mână orice: cheile de la casă, gutiera aia pe care mi-o pun noaptea când dorm, orice!

Bogdan: Să nu mi-o lași pe aia!

Shurubel: Cele mai de preț lucruri i le-aș lăsa lui! A fost foarte mișto momentul în care am început să lucrăm împreună la emisiune. Mi se pare că am avut chimie încă din primul minut. Noi (n.r el și Lili Sandu) nu ne cunoșteam înainte așa, ne mai văzusem pe ici pe colo pe la vreun eveniment, dar să lucrăm împreună nu s-a întâmplat niciodată și de când am început să lucrăm, parcă suntem frați dintr-o altă dimensiune.

Lili Sandu: “Noi ne-am văzut la casting și de acolo s-a înfiripat așa o chimie”

Lili: Aș zice frați vitregi. Eu când i-am văzut pe ei, am zis: Doamne, îți mulțumesc pentru asemnea cadou! (râde) Uită-te un pic la ei! Nu, nu, am zis ok, să vedem ce putem face cu ei. Deci: schimbăm un pic ținuta, schimbăm un pic atitudinea! Nu, iar glumesc! Noi ne-am văzut la casting și de acolo s-a înfiripat așa o chimie ca să zic așa. Hai! Ce facem azi? Intrăm în direct! Da! Hai! 3, 2, 1, să-i dăm drumu’!

Shurubel: Mă bucur că Lili nu a fost genul acesta de divă: “Mamă, stai, că mie îmi trebuie aia!” Nu, ea e directă acolo, cu picioarele goale, da, mă, hai, îi dăm drumul? Hai să facem! Foarte bine! Și mi-a plăcut mult asta la ea.

Shurubel: “Are dreptate că m-am uitat la căsătoria lui cu Alexandra”

Vezi și: Întrebarea cu care Lili Sandu a enervat-o pe Paula Seling: „Mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea”

Revenind la prietenia voastră și la momentul în care te-a ales naș. Cum a fost?

Bogdan: Eu am o teorie a mea, că nici nu avea foarte mulți prieteni căsătoriți la vremea aceea. Bănuiesc că a fost inspirat de familia mea, de povestea mea și cred că și-a dorit să o urmeze cumva. Eu sunt căsătorit din 2015, Shurubel e căsătorit din 2019.

Shurubel: Fix 4 ani facem anul acesta. Are dreptate că m-am uitat la căsătoria lui cu Alexandra și mi se pare că sunt un model de urmat, sunt foarte mișto împreună, mi-a plăcut tot timpul când i-am văzut și i-am vazut și când se simțeau bine și când se certau și de fiecare dată erau amuzanți. Tot timpul când am avut nevoie de o părere, cred că Bogdan a fost omul care le avea pe cele mai multe de dat.

Bogdan: Îți dai seama că el mi-a oferit mie practic unul dintre cele mai prețioase momente din viața mea când mi-a sărutat mâna. Eu îi sunt recunoscător pentru totdeauna pentru momentul ăla.

Shurubel: Vă rog să puneți poza asta, e la mine pe instagram!

Bogdan: E extraordinară! Se vede bucuria din ochii mei și chinuiala din ochii lui!

Lili voi v-ați ales nașii?

Dintre ei doi? Nu ne-am gândit. Posibil, că nu avem nași.

Shurubel: Nașul și nașa noi doi o să fim! (râde)

Lili Sandu: Nu, pentru asta mergem în Vegas.(râde) Dacă am nași? Nu, că încă nu s-a întâmplat evenimentul. Probabil când se va întâmpla, o să ne gândim și la o pereche de nași.

A mai existat și o altă cerere în casatorie? Te-a cerut în urmă cu câțiva ani!

Lili: Oh, Doamne!

Shurubel: Ce să o mai ceară? Să facă nunta o dată!

Lili: Nu, că următoarea cerere este cererea de divorț, chiar dacă nu suntem căsătoriți.

Shurubel: Hai, Silviu, faceți pasul! Chemați-ne o dată că am pregătit darul! Am chef să dau un dar de nuntă! Haide!

Lili: Oh, Doamne ajută!

Shurubel: Am plicul pregătit!

Lili: Păi dacă spui așa, altfel vorbim! Ne ocupăm, da.

Te poate interesa și: Lucruri mai puțin știute despre Bogdan Ciudoiu de la „Vorbește lumea”. Dezvăluiri din spatele camerelor și despre viața de familie EXCLUSIV

Ce planuri de concediu au prezentatorii de la “Vorbește lumea”

Unde plecați în vacanță în vara asta?

Lili: Împreună nu o petrecem, e clar! Măcar vacanța să nu o petrecem, nu? (râde). Nu știu, probabil cu Thomas pe undeva, Grecia, undeva la soare, la mare, la piscină și cam atât.

Shurubel: Aș face niște Vamă și mă duc la Cluj să pun muzică la Untold. Vedeți că sunt acolo vineri seară de la 8.00, prind apusul si sâmbătă noapte spre duminică prindem răsăritul.

Bogdan: Vara asta fără avion, deci la plimbare cu mașinuța prin Grecia puțin, pământ românesc de altfel și o plimbărică cu mașina prin Europa, câteva țări, vreo 2 săptămâni la plimbare.

Lili Sandu: Deci ăstia suntem în cazul în care vă întrebați cum suntem de fapt. Am încercat, sper că am fost coerenți, că ați înțeles ceva din acest interviu.

Shurubel: Și vă mulțumim că vă uitați la noi.

Lili: Și dacă nu vă uitați, sper că acum v-am convins, deci trebuie să vă uitați.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe