Întrebarea cu care Lili Sandu a enervat-o pe Paula Seling: „Mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea”

Corina Oprea 16.06.2023, 16:31

Lili Sandu a reușit să o scoată din minți pe Paula Seling. Prezentatoarea de la Vorbește lumea i-a adresat artistei întrebări care au deranjat-o și au făcut-o să se simtă stânjenită. Iată ce subiect a abordat Lili Sandu și cum a reușit să o supere pe îndrăgita artistă prezentă în platoul emisiunii de la ProTV.

Paula Seling, stânjenită de Lili Sandu

Paula Seling a fost invitată la emisiunea Vorbește Lumea, unde a discutat despre cum mai merg lucrurile în viața ei. Artista a fost întrebată, insistent, de Lili Sandu, detalii despre fosta ei relație și despre divorț, ceea ce a făcut-o să se simtă stânjenită și să reacționeze în consecință.

„Lili Sandu: Paula, când a fost separarea?

Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut”, au spus cele două.

După replica artistei, Lili Sandu a continuat să insiste pe acest subiect, ceea ce a deranjat-o și mai tare pe Paula Seling, care mereu a fost rezervată când a venit vorba despre viața ei personală. Artista a încercat mereu să păstreze tăcerea în acest sens și să nu își expună problemele.

„Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?”,

Paula Seling a spus: „De ce mă tot întrebați?”, au continuat cele două.

În final, artista a mărturisit că nu și-au dat seama din timp că au nevoie de o separare și lucrurile au venit de la sine. Pe parcursul relației au realizat că au nevoie de altceva, dar nu știau exact de ce. Tot ce au vrut a fost liniștea, pe care acum au găsit-o.

„Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele.

Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a explicat Paula Seling.

Adevărul despre divorțul Paulei Seling

Paula Seling a încercat să vorbească tot mai puțin despre divorț încă de la început, dar a vrut să clarifice lucrurile și a mărturisit doar că separarea lor s-a produs în aprilie anul acesta. A explicat că niciunul dintre ei nu a greșit cu nimic, dar și-au dat seama că nu se mai potrivesc și au nevoie de altceva. Drept dovadă de iubire, și-au dat cale liberă spre a cunoaște și a descoperit ce este bun pentru ei.

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie”, a povestit artista pentru viva.ro.

Mulți spuneau despre Paula Seling că este o mamă singură, dar ea a ținut să precizeze că se bucură de tot sprijinul fostului ei soț. Au, în continuare, o relație frumoasă de dragul fiicei lor și încearcă să o crească așa cum știu ei mai bine, fără ca ea să simtă separarea lor.

„Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani”, a mai spus Paula.

Urmăriți Impact.ro și pe