Lidl oferă aceste produse gratuit românilor. Clienţii supermarketului se vor înghesui să pună mâna pe ele

Badea Violeta 02.07.2021, 16:14
Lidl oferă aceste produse gratuit românilor. Clienţii supermarketului se vor înghesui să pună mâna pe ele

Lidl România vine cu o veste extraordinară pentru clienții săi din toată țara. Iată ce produse oferă gratuit retailerul. Este ceva ce poate că puțini români sperau că vor putea primi. Clienţii supermarketului se vor înghesui să pună mâna pe ele!

Lidl oferă aceste produse gratuit românilor

Lidl România a făcut un anunț extraordinar pentru toți clienții săi din toată țara! Toate persoanele care cumpără produse de la acest retailer prin aplicația LIDL Plus vor beneficia de taloane răzuibile care au diverse premii. Norocoșii pot primi reduceri substanțiale pentru a achiziționa diverse produse din magazine sau pot primi gratuit produse.

Aceste vouchere sunt valabile în toate magazinele din țară, indiferent dacă persoana respectivă își face cumpărăturile obișnuite în centrul respectiv sau nu. Singura condiție este aceea de a folosi un card LIDL Plus. Retailerul german a mai precizat că persoana câștigătoare a unui produs fizic are la dispoziție trei zile de la răzuire pentru a-și putea ridica premiul.

Reprezentanții precizează că se impune această măsură pentru ca toți clienții săi să se poată bucura de promoții, iar experiența să fie una plăcută. Oficialii își doresc ca să evite problemele în ceea ce privește distribuirea produselor.

Lidl ofera aceste produse gratuit romanilor
Lidl ofera aceste produse gratuit romanilor

Clienţii supermarketului se vor înghesui să pună mâna pe ele

Taloanele răzuibile nu sunt singurele surprize pe care Lidl România le pregătește. Retailerul german va scoate la vânzare, luna aceasta, o tabletă Lenovo Tab M7. Ca și specificații, device-ul se poate lăuda cu un display ce are diagonala de 7 inch, cu o rezoluție de 1.024 x 600 de pixeli, cu un procesor quad-core MediaTek (model MTK 8321), cu un 1 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare internă de 16 GB.

Clienții care o vor achziționa vor avea posibilitatea de a-și extinde memoria tabletei. Tot ceea ce trebuie să facă este să se folosească de un card micro-SD. Menționăm că acest produs face parte din pachet și oferă o capacitate maximă de 128 GB. Pe tabletă se regăsește sistemul de operare Android 9.0.

Cei care și-o doresc au posibilitatea de a o cumpăra la un preț de doar 299 lei. Pare ireal, nu-i așa? Mai ales dacă ne uităm că cei de la eMAG o vând la un preț de 368 de lei, deci diferența este de luat în calcul. Lidl deține în România nu mai puțin de 250 de magazine, este unul dintre cei mai puternici furnizori de produse alimentare și are multe alte promoții disponibile pe care le poți afla direct din magazin.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...