Sistemul de răcire la doar 40 de lei pe care Lidl l-a pus la vânzare. Românii se vor înghesui să îl cumpere

Ana Anitoiu, Diana Dumitrache 28.06.2021, 12:26
Sistemul de răcire la doar 40 de lei pe care Lidl l-a pus la vânzare. Românii se vor înghesui să îl cumpere

Lidl a pus la vânzare un sistem de răcire la prețul de doar 40 de lei. Acesta poate fi folosit cu ușurință pe balcoane, terase și spații din grădină în perioadele caniculare. Lanțul de magazine are și alte oferte pentru cei care vor să se bucure de sezonul cald.

Sistemul de răcire la doar 40 de lei de la Lidl

Potrivit informațiilor date de Lidl, sistemul de răcire la doar 40 de lei conține 53 de piese. Acesta poate acoperi o suprafață de cel mult zece metri. Prin urmare, este perfect atât pentru cei care vor să aibă răcoare pe balcoane, la bloc, cât și pentru cei care au terase.

De asemenea, Lidl a pus la vânzare un sistem de irigare prin picurare pentru udarea grădinilor de legume, straturilor de flori sau a plantelor de balcon, la prețul de 90 de lei, dar și un computer ce asigură perioade de câte șase orare de irigare reglabile, la 80 de lei. În plus, lanțul de magazine vinde aspersor rotativ sau un set cu pistol pentru stropit, la doar 25 de lei.

Sistemul de racire la doar 40 de lei pe care Lidl l-a pus la vanzare. Romanii se voringhesui sa il cumpere
Magazin Lidl

Decorațiuni pentru terase, la Lidl

Totodată, pentru cei care vor să își amenajeze o terasă deosebită, Lidl le pune la dispoziție mai multe decorațiuni. De exemplu, o lampă solară în formă de tucan sau de papagal roșu ori albastru se vinde la 30 de lei. Pentru cei care preferă altceva, lanțul de magazine are la vânzare un set de lămpi solare cu broscuțe, fie la prețul de 16,66 de lei bucata, pentru trei bucăți; fie la prețul de 8,33 de lei bucata, pentru șase bucăți.

O decorațiune LED solară în formă de melc sau bufniță ce luminează aproximativ opt ore costă la Lidl doar 30 de lei. Cei care vor mai degrabă lămpi solare elegante pot opta pentru unele înalte, cu globuri colorate sau simple în vârf, la 25 de lei bucata. Un set de cinci lămpi solare mai simple și mai scunde costă doar 25 de lei. Pentru persoanele care vor mai degrabă să petreacă timp în interior, departe de insecte, Lidl a pus la vânzare o plasă pentru ușă cu dimensiunile de 100 pe 220 de centimetri, la prețul de 20 de lei.

Surpriză neplăcută Lidl

Recent, o clientă Lidl a avut parte de o surpriză neplăcută. Femeia a plătit 600 de euro, adică aproximativ 3.000 de lei, prin serviciul online al discounterului, pentru o bicicletă ce s-a lăsat așteptată mult și bine.

”Ne pare rău că durează atât de mult livrarea bicicletei comandate.”, i-au răspuns cei de la Lidl clientei, după ce femeia a făcut o plângere pe pagina oficială de Facebook a retailerului. Vezi AICI ce lanț de magazine are prețuri cu 30% mai mici față de Lidl!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...