Lidia Buble a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a revenit în casa părinților. A făcut totul public

Andrei Cezar 04.05.2020, 21:39
Lidia Buble a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a revenit în casa părinților. A făcut totul public

Lidia Buble a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a revenit în casa părinților. A făcut totul public, pentru că fanii o luaseră razna, nu mai știau ce să creadă.

Motivul pentru care Lidia Buble a revenit în casa părinților

Au văzut că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună, așa că pe fani i-au apucat pandaliile. Imediat, au apărut întrebările: Ce-o fi ei, ce s-o fi întâmplat? S-au certat? Nu s-au certat? A cui o fi fost vina? Se adaugă la asta și speculațiile apărute în presă și iată misterul!

Lidia e de vreo săptămână la ai ei, în Deva, pentru că tatăl ei e bolnav, iar ea a venit să-și ajute ambii părinți. Pe mama ei – să aibă grijă de tatăl ei și, bineînțeles, să ridice moralul în casă.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia.

Lidia Buble e în izolare cu părinții  foto: captură instagram
Lidia Buble e în izolare cu părinții foto: captură instagram

După ce și-a rezolvat misterul, acum își promovează noua piesă – latino

Și chiar dacă suntem în pline măsuri de restricționare a circulației, și chiar dacă nu avem voie să mergem de colo-colo, și chiar dacă artiștii au fost nevoiți să-și anuleze concertele, Lidia se preocupă mult de promovarea noii ei piese: „La Luna”, împreună cu artistul Costi Ioniță și Jay Maly. E o piesă latino, cu versuri în spaniolă, se pare că o rețetă de succes pentru publicul ei amator de latino.

Jay Maly e un rapper de succes din Cuba. E cunoscut pentru mai multe hituri, cum sunt, de exemplu, Dile a el, Dime și Esta Noche. A colaborat cu nume mari din zona reggaeton/ latino – cum sunt Gente de Zona, Dorian Alvarez, El Chacal și Keylor.

Urmăriți Impact.ro și pe